'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Γλίτωσε από πνιγμό επιπλέοντας επί 24 ώρες κρατώντας μια μπάλα του βόλεϊ!!!!

Ενας σέρβος τουρίστας διασώθηκε αφού κατάφερε να παραμείνει επί 24 ώρες στην επιφάνεια της θάλασσας κρατώντας μια μπάλα του βόλεϊ!

Σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας του Μαυροβουνίου αναφέρει ότι... ο 23χρονος Ντούσαν Κέκιτς, φοιτητής της ιατρικής από το Βελιγράδι, έπαιζε βόλεϊ με τρεις φίλους τους στην παραλία του θερέτρου Αντα Μπογιάνα στο νότιο Μαυροβούνιο, όταν ξαφνικά κύματα και ρεύματα παρέσυραν και τους τέσσερις στη θάλασσα. Οι τρεις φίλοι του διασώθηκαν αμέσως από τουριστικό σκάφος,όχι όμως ο Κέκιτς τον οποίο τα κύματα παρέσυραν ακόμα πιο βαθιά.

"Η μπάλα με έσωσε. Χωρίς αυτήν θα είχα πνιγεί", δήλωσε ο νεαρός σέρβος.

Ο Κέκιτς είπε ότι παρέμεινε ήρεμος και προσπάθησε να κολυμπήσει ως τις ακτές αρκετές φορές, αλλά τα ρεύματα, ο άνεμος και τα κύματα, εμπόδισαν τις προσπάθειές του. Αρχισε να νυχτώνει και έχασε τον προσανατολισμό του.

"Σκεφτόμουν πράγματα που μού άρεσαν και σιγοτραγουδούσα αγαπημένα μου τραγούδια", είπε.

Ο Κέκιτς παρασύρθηκε από τα κύματα 20 χιλιόμετρα νότια, προς την Αλβανία, όταν εντοπίσθηκε από ψαράδες το απόγευμα της Κυριακής.

"Εάν έφθαναν λίγο αργότερα, πιστεύω ότι τώρα δε θα ζούσα. Ημουν εξουθενωμένος", είπε ο Κέκιτς, ο οποίος επέστρεψε χθες στο Μαυροβούνιο και συνέχισε τις διακοπές του. 


ΠΗΓΗ:   http://sarotiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου