'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Δεν βοηθά η Ελλάδα την Ρωσία στο ζήτημα της βίζας

Πληροφορίες του parapolitika.gr που δεν επιδέχονται διάψευσης αναφέρουν ότι το Ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών έχει ζητήσει επανειλημμένα από την Αθήνα να καταργήσει τη βίζα για λίγο διάστημα προκειμένου να βρουν καταφύγιο στη χώρα μας Μοσχοβίτες των οποίων η ...

ζωή διατρέχει άμεσο κίνδυνο λόγω της ολέθριας πύρινης καταστροφής.

Κι ενώ άλλα ευρωπαϊκά κράτη δέχτηκαν να εξυπηρετήσουν τη Ρωσία που μετρά καθημερινά πάνω από 2.000 νεκρούς (!) , η Ελλάδα σφυρίζει ακόμη ... αδιάφορα και αποφεύγει να απαντήσει, για προφανείς φυσικά (σς ...δυτικούς) λόγους.


Θα μας ξεσκίσουν οι Ρώσοι μόλις ξεπεράσουν την κρίση. Άσε που μας έχουν βοηθήσει στο πρόσφατο παρελθόν δύο φορές με τα πυροσβεστικά τους αεροπλάνα ενώ εμείς δεν τους το ανταποδώσαμε σε αυτή την πολύ δύσκολη καμπή του ρωσικού κράτους.


Από τα Parapolitika.Gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://fonaklas.blogspot.com  

1 σχόλιο:

  1. Ο Έλληνας πολίτης στην Ελλάδα, δεν δείχνει την υπερηφάνεια του, σε ποιόν να την δείξει αφού γύρω του είναι όλοι Έλληνες. Η υπερηφάνεια του και ο έντονος δογματισμός του, τον οδηγούν σε δυνατές σχέσεις, συγγένεια, φιλία, κουμπαριά, συντεχνία, το κόμμα.
    Βγάζει το χωριό έναν βουλευτή, και όλοι καμαρώνουν για αυτό.
    Ο βουλευτής τώρα, ο πολιτικός, με κάποιον τρόπο θα πρέπει να δείξει την δύναμή του, την εξουσία του. Έτσι εμφανίζεται η γραφειοκρατία. Η έντονη, η τρελή γραφειοκρατία που υπάρχει στην Ελλάδα είναι αποτέλεσμα των δυνατών σχέσεων των Ελλήνων.
    Τι μπορεί να γίνει για να βγούμε από τη κρίση;
    1. θα πρέπει όλα τα κόμματα να συμφωνήσουν ότι δεν θα διώχνει κανένας για τις κλοπές. Ότι έγινε, έγινε, να κλείσουν όλοι οι φάκελοι, και ας πούμε να ανοίξουν μετά από 20-30 χρόνια. Αυτή η φαγωμάρα κάνει κακό στην εικόνα μας στο εξωτερικό. Αν το βλέπαμε σε οικογενειακό επίπεδο, δεν θα μπορούσε, ας πούμε, κάποιος να παντρέψει την κόρη του, αν θα έβγαζε τα άπλυτα της οικογένειας στη φόρα.
    2. Να σταματήσουν όλες οι απεργίες και οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων. Αν η Ελλάδα αναγκαστεί να πουλήσει, αυτό που σήμερα κάνει, ας πούμε, 100 εκατομμύρια, του χρόνου με τις απεργίες και τα προβλήματα, θα αγοραστεί 30, επειδή όλη αυτή η φασαρία θα την δείχνει πιο προβληματική.
    3. Να σταματήσουν να ψάχνουν λογαριασμούς στο εξωτερικό. Τα χρήματα έφυγαν, μπορούν να γυρίσουν με μικρή φορολογία, ας πούμε, 4%. Και αυτοί που τα έχουν, μόνο κουτοί δεν είναι, τα δις αυτά, δεν θα μείνουν στις τράπεζες για να αυγατίσουν από εκεί, θα επενδυθούν, επιχειρήσεις, δουλειές θα γίνουν.
    4. Να ελευθερωθεί η αγορά, τι θα πει μαύρη αγορά; Ελεύθερο εμπόριο, μπορεί το κράτος να μην επωφεληθεί άμεσα από αυτό, αλλά θα υπάρξουν δουλειές, θα επωφεληθεί έμμεσα από τους εργαζόμενους.
    5. Να αρθούν οι βίζες. Η Τουρκία έχει άρει την βίζα για την Ρωσία εδώ και χρόνια. Η Ελλάδα έχει βίζα, γιατί; είναι ανόητο να πιστεύει κανείς ότι έτσι εμποδίζονται οι τρομοκράτες να έλθουν, η βίζα υπάρχει για να βγάζουν λεφτά. Το γνωστό, κάνει 20 μέρες για να βγεί, πλήρωσε να την έχεις αύριο. Πολλά δις έχει κερδίσει η ‘συντεχνία’ από την βίζα της Ρωσίας.
    6. Η Ελλάδα δεν χρειάζεται καμία βαριά βιομηχανία, μπορεί να ανθήσει με τον τουρισμό. Ατελείωτες παραλίες, υπέροχες θάλασσες, ήλιος, αξιοθέατα και μνημεία, μπορεί να ζει μόνο από αυτό. Θα πρέπει να γίνουν πολλά, καλά ξενοδοχεία, με φθηνές τιμές. Οι καιρικές συνθήκες, το ήπιο κλίμα της Ελλάδας θα έκανε να υπάρχει τουρισμός όλο το χρόνο. Υπάρχουν 200 εκατομμύρια καλά αμειβόμενοι πελάτες στην Ρωσία, που κάνουν τις διακοπές τους στην Τουρκία, Ισπανία κλπ. εμείς έχουμε βίζα.
    7. Θα πρέπει να καταλάβει ο Έλληνας ότι κουμπαριά και οικονομική άνθηση της χώρας δεν ταιριάζουν. Θα πρέπει να γίνει, ας πούμε, λίγο πιο ψυχρός συναισθηματικά, περισσότερο σωστός επαγγελματίας, για να προοδεύσει.

    Τι θα γίνει στο μέλλον αν δεν αλλάξουν τώρα τα πράγματα; Οι παγκοσμιοποίηση θα φέρει πολλά εκατομμύρια ανθρώπων. Επειδή η Ελλάδα δεν έχει βαριές βιομηχανίες, αυτοί θα κάθονται για λίγο, και θα απορροφούνε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Η Ελλάδα θα γίνει πέρασμα, αλλά για όσο καιρό θα είναι εδώ, είναι επόμενο, θα κλέβουν, ο τόπος θα βράζει. Θα αναγκαστούν να φύγουν και πολλοί Έλληνες. Ο Έλληνας εργαζόμενος είναι κακός εργαζόμενος. Μόλις πιάσει δουλειά, αντί να δουλέψει, φωνάζει για τα δικαιώματά του. Θέλει να αμείβεται καλά και να δουλεύει λίγο. Έτσι και τις λίγες δουλειές που υπάρχουν θα πάρουν μετανάστες εργαζόμενοι. Ελλάδα… τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή