'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Πιτσιρίκα ή... 35άρα?.... Δες πια σου ταιριάζει !!!!!!!!!!

Για δεκαετίες ολόκληρες, ίσχυε η λογική του μεγαλύτερου άντρα και της μικρότερης γυναίκας. Οι λόγοι για τους οποίους υπήρχε το κατεστημένο αυτό ήταν γιατί οι άντρες επέλεγαν νεότερες και πιο υγιείς γυναίκες για να κάνουν τα παιδιά τους, ενώ αυτές -που είναι πιο συναισθηματικές- αναζητούσαν άντρες με εμπειρίες που να μπορούν να τους προσφέρουν σιγουριά.

Λίγο μετά τη σεξουαλική επανάσταση των ‘60s, η λογική αυτή άρχισε να χάνει τη δυναμική της και ταινίες όπως το «The Graduate» μας σύστησαν με μία διαφορετική λογική σχετικά με τις διαπροσωπικές σχέσεις.

Τώρα, οι άντρες μπορούσαν να κάνουν σχέση με μεγαλύτερες γυναίκες, που είναι πλούσιες από εμπειρίες ζωής. Όχι, αυτοί δεν είναι απαραίτητο να είναι ζιγκολό. Μπορεί, απλά, να γουστάρουν μεγαλύτερες, που ξέρουν τι θέλουν και δεν κάνουν παιχνιδάκια.

Στις μέρες μας, κι ενώ τα ήθη έχουν χαλαρώσει αρκετά, η ερώτηση που μας ταλανίζει είναι εάν η σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα είναι κατάλληλη, διασκεδαστική ή sexy.

Αλλά αυτό που πραγματικά φαίνεται να μας απασχολεί περισσότερο είναι εάν πρόκειται για μία μόδα που σύντομα θα περάσει ή αν θα καταφέρει να επιβληθεί της άποψης που ισχύει από τα αρχαία χρόνια ότι ο άντρας πρέπει να είναι μεγαλύτερος από τη γυναίκα.

Θα κάνουμε λοιπόν μία μίνι έρευνα για να δούμε τελικά ποια ηλικία μας συμφέρει περισσότερο σαν άντρες. Υποθέτουμε ότι οι νεότερες από εμάς γυναίκες είναι μεταξύ 18 και 25 ετών και οι μεγαλύτερες 33 με 45 Μαΐων. Ας δούμε, λοιπόν, με βάση τα παρακάτω κριτήρια με ποια είναι προτιμότερο να κάνεις σχέση.

Σώμα μου φτιαγμένο από πηλόΕντάξει, είναι πασιφανές ότι οι νεαρές γυναίκες τείνουν να έχουν καλύτερο σώμα. Ο μεταβολισμός τους συνεχίζει να δουλεύει σαν ρολόι, δεν έχουν ούτε μία ρυτίδα και το δέρμα τους είναι γεμάτο κολλαγόνο και ελαστικότητα.

Από την άλλη και οι πιο μεστωμένες δεν είναι τελείως για πέταμα, καθώς κάνουν ό,τι μπορούν με τη βοήθεια του προσωπικού τους γυμναστή και αυτής της σπουδαίας ανακάλυψης που λέγεται botox.

Δεν είναι λίγοι οι άντρες όμως που συνεχίζουν να κοροϊδεύουν την αισθητική ιατρική, αλλά ποιος θα μπει στη διαδικασία να τους εξηγήσει ότι βρισκόμαστε σε μία εποχή διατήρησης της φυσιογνωμίας και όχι αλλαγής της;

Όπως και να ‘χει μια νεαρή κοπέλα μπορεί να πιει μπύρα και να φάει «βρώμικο» τα ξημερώματα, χωρίς να τα βρει την επόμενη μέρα σαν έξτρα λίπος στον πισινό της. Κι αυτό είναι μεγάλη υπόθεση.
Νικήτριες: οι μικρότερες

Έλα ν’ αγαπηθούμε darling
Πέρα από τη δεκτικότητα των νεαρών κοριτσιών στο να κάνουν πράγματα που δε γνωρίζουν και να ανεβάσουν βιντεάκια με τις ερωτοτροπίες τους στο internet, δε λες ότι διαθέτουν και τη μεγάλη εμπειρία, διότι αν τη διέθεταν, δε θα έκαναν τίποτα από τα παραπάνω.

Ok, το να είναι κάποια παρθένα είναι καλό, αλλά σκέψου τη νευρικότητά της και την… αμπαλοσύνη της κάτω από τα σεντόνια.

Φυσικά και οι μικρότερες διαθέτουν περισσότερη ενέργεια κι έχει πλάκα να το παίζεις δάσκαλός τους, αλλά για πόσο ακόμα; Για καιρό θα νομίζει ότι είσαι ο καλύτερος στο κρεβάτι κι αυτό θα ισχύει γιατί δεν έχει μέτρο σύγκρισης.

Οι μεγαλύτερες γνωρίζουν τι είναι αυτό που θέλουν, έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και είναι πιο πιθανό να "παρεκκλίνουν" σεξουαλικά. Θα σε κεράσει ένα ποτό και θα περιμένει το αντάλλαγμά της, όμορφα κι ωραία.
Νικήτριες: οι μεγαλύτερες

Μπορείς να γίνεις σώγαμπρος;
Οι κοπελίτσες δεν έχουν και πολλές εργασιακές επιλογές, κι έτσι όπως πάνε τα πράγματα στη χώρα μας, μπορεί στο μέλλον να μην έχουν και καθόλου. Αλλά κι εκτός αυτού, πόσα μπορεί να κάνει πια κι αυτή η γενιά των 700 ευρώ;

Οι περισσότερες είναι ακόμα φοιτήτριες και δουλεύουν περιστασιακά σε καφετέριες και μπαράκια. Αυτό σημαίνει πως ό,τι θέλεις να κάνετε πρέπει να το πληρώσεις εσύ γιατί εκείνη «no money, honey». Άσε που στα μπαράκια θα της «την πέφτουν» ένα σωρό λιγούρια, τα οποία αναγκαστικά θα πρέπει να φλερτάρει για να πάρει φιλοδώρημα.

Κι εσύ τι θα είσαι; Ο "γκομενοφύλακας" που θα την περιμένει να σχολάσει για να την πας στο σπίτι της ή και στο δικό σου. Οι μεγαλύτερες γυναίκες είναι ήδη φτασμένες κι έχουν μια πενταετή -τουλάχιστον- καριέρα στο βιογραφικό τους.

Αυτό έχει θετικό αντίκτυπο και σ’ εσένα. Πρώτον, από τις γνωριμίες της μπορεί να καταφέρεις να βολευτείς κι εσύ κάπου, στις δύσκολες εποχές που ζούμε. Δεύτερον, από τον παχυλό μισθό που εκείνη παίρνει σαν στέλεχος πολυεθνικής, σίγουρα, τα δωράκια δε θα σου λείψουν. Κακό; Τέλος πάντων, ας μην ανοίξουμε αυτή την κουβέντα.
Νικήτριες: οι μεγαλύτερες

Περασμένες μου αγάπες
Κάθε γυναίκα των 30 και άνω, σίγουρα έχει μπόλικες προηγούμενες σεξουαλικές εμπειρίες, οι οποίες, για να είναι μαζί σου, καταλαβαίνεις ότι ήταν αποτυχημένες. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να απαντήσεις εσύ σε όλα τα «γιατί» που τη βασανίζουν σχετικά με την αντρική συμπεριφορά, αλλά και να μη φανείς καραγκιόζης σαν τους υπόλοιπους στα μάτια της.

Άσε που έχουν αρχίσει να σκέφτονται το γάμο, ενώ παράλληλα χτυπάει και το βιολογικό τους ρολόι. Ουφ, πολύ πίεση. Οι νεότερες δεν έχουν τέτοια προβλήματα καθώς θέλουν περισσότερο να ζουν τη στιγμή.

Το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι να είσαι καλύτερος από το γκόμενο που είχαν στο σχολείο, που αυτό είναι σχετικά εύκολο, αν διαθέτεις αυτοκίνητο και όχι παπάκι.

Παρόλα αυτά, δε χρειάζεται να της δώσεις πολύ θάρρος γιατί είναι ικανή να παρατήσει τα πάντα και να σε ακολουθήσει στην άκρη του κόσμου.
Νικήτριες: οι μικρότερες

Κάτι να ‘χουμε να λέμε
Η πρώτη απορία της παρέας σου, όταν τους πεις ότι βγαίνει με μία δέκα χρόνια μικρότερη από εσένα, είναι τι είδους συζητήσεις θα κάνετε. Το πιο πιθανό είναι εκείνη να την ενδιαφέρει το internet, η pop κουλτούρα και ό,τι είναι της μόδας αυτό τον καιρό.

Τα ίδια περίπου μπορείς να συζητήσεις και με μία μεγαλύτερη γυναίκα, μόνο που με εκείνη θα έχει απλά τις γνώσεις, δεν θα τα έχει ζήσει, όπως η μικρότερη.

Επίσης, το ημερολόγιό της θα περιλαμβάνει δραστηριότητες που θα κρατήσουν τη σχέση σας ζωντανή και όχι βόλτες στου Φιλοπάππου και όπερες στο Μέγαρο Μουσικής.
Νικήτριες: οι μικρότερες

Ποιος είναι το αφεντικό
Σε αυτή την κατηγορία δεν πλησιάζουν ούτε στο ελάχιστο. Οι μικρότερες θα σε κοιτάζουν και θα ξέρουν ότι σε αυτή τη σχέση εσύ είσαι το αφεντικό κι ο λόγος σου είναι νόμος (λέμε τώρα).

Μην περιμένεις να συμβαίνει το ίδιο και με τις μεγαλύτερες γυναίκες που ήδη έχουν μάθει να είναι ανεξάρτητες, γιατί το πιο πιθανό είναι να φας κάνα πασούμι στο κεφάλι. Έχουν μάθει να είναι τα αφεντικά στο γραφείο και η νοοτροπία αυτή, δυστυχώς, έρχεται πακέτο και στο σπίτι.
Νικήτριες: οι μικρότερες

Στο σημείο αυτό θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω τις μεγαλύτερες κυρίες, που παρά την προσπάθεια των τελευταίων χρόνων να «φάνε» όλα τα γκαραζότεκνα από τις πιτσιρίκες, δυστυχώς και πάλι έρχονται δεύτερες. Μπορεί σε δέκα χρόνια τα πράγματα να είναι διαφορετικά, τώρα όμως όχι.

Μεγαλύτερες με μικρότερους: Demi Moore- Ashton Kutcher, Halle Berry- Gabriel Aubry, Madonna- Jesus Luz…

Μεγαλύτεροι με μικρότερες: Michael Douglas- Catherine Zeta Jones, Vladimir Putin- Alina Kabaeva, Harrison Ford- Calista Flockhart, Hugh Hefner- Playboy κουνέλια… 

www.menslounge.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:    http://okokoras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου