'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Απρόσεχτοι οι άνδρες το καλοκαίρι στο τιμόνι λόγω… οφθαλμόλουτρου!

Αυξάνονται στους άνδρες οι πιθανότητες για τροχαίο ατύχημα το καλοκαίρι αφού η προσοχή τους εστιάζεται στις ελαφρώς ντυμένες αιθέριες υπάρξεις.

Αυτό υποστηρίζει έρευνα που διεξήγαγε η ασφαλιστική εταιρία Sheilas' Wheels το 2009. Συγκεκριμένα, 16.4% περισσότερες πιθανότητες έχουν οι άνδρες να πάθουν κάποιο τροχαίο ατύχημα το καλοκαίρι συγκριτικά με τις γυναίκες.


Το 25% μάλιστα παραδέχτηκε πως είχε μικροτρακαρίσματα στο παρελθόν αυτήν την εποχή ρίχνοντας το φταίξιμο στην κατάσταση του οδοστρώματος λόγω ζέστης.


Παράλληλα, το 29% υποστήριξε πως η προσοχή τους αποσπάται το καλοκαίρι από τις ελαφρώς ενδεδυμένες αιθέριες υπάρξεις σε αντίθεση με το 3% των γυναικών.


"Στις εποχές του air condition θα αναμένατε πως οι οδηγοί θα ήταν χαλαρότεροι το καλοκαίρι ωστόσο οι άνδρες είναι πιο επιρρεπείς να πάθουν τροχαίο είτε λόγω του οδοστρώματος είτε... λόγω οφθαλμόλουτρου!


Από τους μοτοσικλετιστές ζητούμε ιδιαίτερη προσοχή στο δρόμο. Επίσης, το αυτοκίνητο σε έναν απρόσεχτο οδηγό μπορεί να αποβεί επικίνδυνο όπλο καθώς μπορεί να επιφέρει σοβαρά ατυχήματα", είπε ο εκπρόσωπος της ασφαλιστικής εταιρίας σχολιάζοντας την έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου