'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

O άνθρωπος με τα 7000 supercars!!!!!!!!!!!!!!!

Κι όμως, υπάρχει στ'αλήθεια. Ενας μόνο άνθρωπος πάνω στον πλανήτη διαθέτει το μεγαλύτερο αριθμό "καθαρόαιμων" στην ιστορία. Ποιός είναι;

Όταν ήσουν μικρός έπαιζες μάλλον και εσύ, όπως όλα τα αγόρια, με αυτοκινητάκια. Τα έβαζες να κάνουν κόντρες, τα πάρκαρες, τα τράκαρες και το ευχαριστιόσουν. Σήμερα τη θέση σου την έχει πάρει ένας… ενήλικας. Ο Hassanal Bolkiah Muizzaddin Waddaulah ή πιο απλά Σουλτάνος του Μπρουνέι, έχει μπει στο Βιβλίο Γκίνες, γιατί έχει στην κατοχή του πάνω από 7.000 αυτοκίνητα.

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, η συλλογή του εμπλουτίστηκε ακόμα περισσότερο, όταν πριν από λίγες μέρες αγόρασε μια δεκάδα Aston Martin One – 77, ένα από τα ωραιότερα, γρηγορότερα και ακριβότερα μοντέλα supercars που κυκλοφορούν. Σε ό,τι αφορά το κόστος, η κάθε μια από αυτές τις κινούμενες σφαίρες στοιχίζει 1,3 εκατ. ευρώ. Συνολικά, το κονδύλι που εκταμίευσε ο Σουλτάνος του Μπρουνέι για να αποκτήσει μερικά παραπάνω… αυτοκινητάκια, φτάνει τα 17,6 εκατ. ευρώ.


Γνωστός ο μεγιστάνας κατά καιρούς για το χαρέμι του, για τις χρυσές λεκάνες στο μπάνιο του παλατιού του, για τις γυναίκες που πληρώνει για να μείνουν στο χαρέμι του, για τις πολυάριθμες εξτραβαγκάντζες του. Όμως το γκαράζ του ιδιόρρυθμου ηγεμόνα, είναι μάλλον το πλέον περιζήτητο. Τυχεροί όσοι οδηγούν τα αυτοκίνητα αυτά, απλώς και μόνο για να τα διατηρούν σε καλή κατάσταση. Πίστεψέ μας θα ήθελες να είσαι ένας από αυτούς!!! 


ΠΗΓΗ:    http://www.menslounge.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου