'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Από την ανεργία στο στριπτίζ!

Τέλος δια νόμου η διαφήμιση και η προβολή θέσεων εργασίας που σχετίζονται με το σεξ από διάφορα κέντρα εύρεσης εργασίας προσπαθεί να βάλει η κυβέρνηση Κάμερον στην Αγγλία.
Χαρούμενες ημίγυμνες μπαργούμαν, δίμετρες χορεύτριες «μπάρας» και αλλά συναφή επαγγέλματα σταματούν να διαφημίζονται, μετά από παρέμβαση του υπουργού απασχόλησης Κρίς Γκράινλινγκ.
Όπως ο ίδιος δήλωσε η κίνηση αυτή θα σταματήσει να βάζει τους ανέργους στον πειρασμό να αποδεχθούν τέτοιες θέσεις απασχόλησης.
Περισσότερες από 300 θέσεις εργασίας για τους "εργαζομένους του σεξ" διαφημίζονται σε κέντρα εργασίας κάθε χρόνο. Ομάδα ακτιβιστών κατηγορεί την βρετανική κυβέρνηση ότι είναι συνένοχη στην εκμετάλλευση των ευάλωτων γυναικών.
Προηγούμενες κυβερνήσεις προσπάθησαν να ...
εφαρμόσουν μια παρόμοια απαγόρευση. Όμως το 2003 η αλυσίδα σεξουαλικών βοηθημάτων Ann Summers κέρδισε μια δίκη στο ανώτατο δικαστήριο.
Ο Γκράινλινγκ. τόνισε "Είναι απολύτως ανακριβές ότι η κυβέρνηση διαφημίζει θέσεις εργασίας που στηρίζονται στην εκμετάλλευση των ανθρώπων. Προσπαθούμε να σταματήσει η διαφήμιση κενών θέσεων ψυχαγωγίας ενηλίκων που διαφημίζονται μέσω του Jobcentre Plus".

news247
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://www.enimerwsi.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου