'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Ξεκίνα τη µέρα µε... σεξ!

Μόλις ξυπνήσεις, µην βιαστείς να σηκωθείς από το κρεβάτι. Κάνοντας σεξ το πρωί οι πιθανότητες για µεγαλύτερη ευχαρίστηση είναι περισσότερες. Παρόλο που οι πιο πολλές από εµάς θεωρούµε το τέλος της ηµέρας την πιο καλή στιγµή για να βρεθούµε ερωτικά µε τον σύντροφό µας, πολλές φορές η διάθεσή µας επηρεάζεται από την κούραση και τον εκνευρισµό.

Αντίθετα, το πρωί, όταν ξυπνάµε, ο εγκέφαλος είναι ακόµα άδειος από σκέψεις που σαµποτάρουν τη
λίµπιντο. Ιδιαίτερα οι άντρες έχουν περισσότερες πιθανότητες από τις γυναίκες να ξυπνήσουν µε όρεξη για σεξ, γιατί τα επίπεδα της τεστοστερόνης –της ορµόνης που επηρεάζει τις σεξουαλικές ορµές– είναι πιο υψηλά το πρωί.

Επιπλέον, η διάθεση για σεξ τις πρωινές ώρες µπορεί να συνδέεται και µε την πρωινή στύση. Γι’ αυτό φρόντισε να εκµεταλλευτείς τα πρωινά ιδιαίτερα τώρα στις διακοπές που δεν υπάρχει πίεση.


Των ΦΛΩΡΕΝΣ ΤΟΚΑΤΛΙΑΝ και ΦΛΩΡΑΣ ΚΑΣΣΑΒΕΤΗ
MΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟY ΡΟΚΚΑ, ΟΥΡΟΛΟΓΟY, ΑΝΔΡΟΛΟΓΟY, ΕΠΙΣΤΗMΟΝΙΚΟY ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΨΥΧΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ / ΜΑΙΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ - ΣΥMΒΟΥΛΟΥ ΓΑMΟΥ / ∆Ρ ΊΛΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΑ, ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗMΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟMΕΙΟ

ΠΗΓΗ:   http://www.myworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου