'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Βουλγαράκης "άδειασε" την γυναίκα του!!!

«Με καλύπτει η επιστολή Καραμανλή». Αυτή η φράση που βγήκε από τα χείλη του Γ. Βουλγαράκη, άφησε άφωνα τα μέλη της προανακριτικής για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.

Υπενθυμίζεται οτι η κα Πελέκη καταθέτοντας στην επιτροπή είχε πει το περίφημο: «όποιος φοράει παντελόνια να λαμβάνει τις ευθύνες του», καλώντας τον πρώην πρωθυπουργό να...αναλάβει τις δικές του αναφορικά με το σκάνδαλο της υπόθεσης Βατοπεδίου.

Επιπλέον ο κ Βουλγαράκης αποκάλυψε ότι τις επόμενες ημέρες θα μιλήσει δημόσια για ποιους λόγους, τόσο ο κ. Καραμανλής αλλά και ο σημερινός πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς τον έβαλαν στο περιθώριο.


Όσο αναφορά στο επίμαχο ακίνητο της Ουρανούπολης ο πρώην υπουργός Πολιτισμού ισχυρίστηκε ότι τα αρχαιολογικά μνημεία είχαν οριοθετηθεί με τρις υπουργικές αποφάσεις και είχαν εξαιρεθεί από το επίμαχο συμβόλαιο.


Σχετικά με την επιστολή του έφορου αρχαιοτήτων της περιοχής ο οποίος επικαλούμενος νόμο του 1965 του ζητούσε να εξαιρεθεί το συμβόλαιο γιατί όλη η περιοχή ήταν αρχαιολογική, ο κ. Βουλγαράκης είπε ότι την έστειλε στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου η οποία και την απέρριψε.

 
(από Newsit, kapistri)

http://antidimos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου