'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Δωδεκάχρονος κλέφτηκε με δεκατριάχρονη!!!!

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά!!

Από τις πιο περίεργες, αλλά ταυτόχρονα μία από τις πιο τρυφερές περιπτώσεις κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικές αρχές. Δύο παιδιά τα...
οποία γνωρίστηκαν το καλοκαίρι, αποφάσισαν να «κλεφτούν» καθώς οι οικογένειες τους είχαν αντιρρήσεις στο ειδύλλιο τους. Ο λόγος για έναν 12χρονο από την Κρήτη, ο οποίος ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα για να βρει την αγαπημένη του της οποίας οι γονείς είχαν απαγορεύσει να τον βλέπει.

Ο μικρός «Ρωμαίος« πήγε στο σπίτι της «Ιουλιέτας» του η οποία το έσκασε κρυφά από τους γονείς της, και μετά κατευθύνθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά, όπου πήραν το πλοίο της γραμμής με προορισμό την Κρήτη. Αμέσως η οικογένεια της 13χρονης ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου αλλά και το Λιμεναρχείο Ηρακλείου με σκοπό να εντοπίσουν τα δύο ερωτευμένα πιτσουνάκια.


Τελικά κατά την αποβίβαση των επιβατών, οι λιμενικοί βρήκαν τα δύο ανήλικα παιδιά τα οποία παρέδωσαν στις οικογένειες τους.


newsbeast.gr 
http://dinatos.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Βρε κακία! αντί να δώσουν όλη την αγάπη τους και την υποστήριξή τους στα παιδιά να ζήσουν και να ευτυχήσουν στον ανθόσπαρτο βίο που επέλεξαν και καλώς έπραξαν υπακούοντες στο μυστικό σκίρτημα της καρδιάς των, κουβάλησαν αστυνομίες και δεν συμμαζεύεται! μα τι συμπέθεροι είναι αυτοί; δεν πίναν και καμμιά τσικουδιά στην υγεία τους και να τα βραβεύσουν για την αποφασιστικότητα και το θάρρος των; Αυτά είναι που λένε παιδιά θαύματα. Μαμούχαλα θάθελαν νάχουν; δεν βλέπουν τάλλα τα κατακαημένα που βυζαίνουν το δάχτυλό τους ως τα 80; έμ τι να γίνη; αυτά συμβαίνουν όταν κάποιοι βιώνουν καταστάσεις πέραν από την πατέντα της εποχής των καθυστερημένων. Πάντως εύγε εις τον νεαρόν και την νεαράν. Άς κάνουν λίγο υπομονή να πάνε 18 και 1 δευτερόλεπτο για να δύνανται ακολύτως να ολοκληρώσουν την ευτυχίαν των. +Απ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή