'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Συνθήκες πολέμου στους δρόμους- στα άκρα πλέον η κατάσταση...

Στα άκρα με πολύ απρόβλεπτες συνέπειες οδηγείται η σύγκρουση της κυβέρνησης με τους φορτηγατζήδες καθώς συζητείται στη Βουλή κατεπείγουσα τροπολογία που προβλέπει τη φυλάκιση όσων οδηγών και ιδιοκτητών δεν πειθαρχήσουν στην απόφαση επιστράτευσης

Η τροπολογία προβλέπει αυστηρές ποινές (από αφαίρεση άδειας έως φυλάκιση 5 ετών) σε όσους ιδιοκτήτες φορτηγών δεν επιστρέφουν στα καθήκοντά τους, προκαλώντας ζημία στο Δημόσιο.Η μη εκτέλεση έργου διαπιστώνεται είτε από εισαγγελέα, είτε από αναφορά Υπουργού.Παράλληλα ανατίθεται και σε οδηγούς ιδιωτικών φορτηγών η εκτέλεση έργου.Οι αποφάσεις ελήφθησαν στη σύσκεψη υπό τον αντιπρόεδρο Θ. Πάγκαλο με τη συμμετοχή των Γ. Ραγκούση, Γ. Παπακωνσταντίνου, Ε. Βενιζέλου, Χ. Παπουτσή, Μ. Χρυσοχοϊδη, Δ. Ρέππα και Χ. Καστανίδη.
Εν τω μεταξύ από την Αστυνομία ανακοινώθηκε ότι οι τρύπες στα δύο φορτηγά -το μεσημέρι της Τρίτης στο 50όχλμ της ΕΟ Αθηνών-Λαμίας- προκλήθηκαν από φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.
Από την ασφάλεια βορειοανατολικής Αττικής συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.Με δεδομένη την απόφαση των μεταφορέων για συνέχιση των κινητοποιήσεων, σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Βασ. Κορκίδης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Γ. Κασιμάτη, προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.Μιλώντας στη ΝΕΤ σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης τόνισε: «Μας απογοητεύει και μας προβληματίζει η απόφαση. Ζητήσαμε μια εβδομάδα ανακωχή για να αδειάσουν τα λιμάνια από τα κοντέινερ και να πάνε εμπορεύματα στα νησιά. Το πρόβλημα φαίνεται πως είναι εσωτερικό συνδικαλιστικό των μεταφορέων και αποφασίσει μια επιτροπή αγώνα. Διάλεξαν έναν μοναχικό δρόμο».

http://www.news21.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου