'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Δασκάλες-Λεσβίες Πιάστηκαν Στα Πράσα!!!!

Τις έπιασαν μέσα στην τάξη. Τώρα ο κόσμος βοά, απαιτεί να μην απολυθούν (και να τις δούμε γυμνές).




Άκουσον άκουσον, δύο καυτές καθηγήτριες ξένων γλωσσών πιάστηκαν στο σχολείο τους, στο Μπρούκλιν, επί τω έργω από τον επιστάτη και απολύθηκαν! Και δεν μιλάμε για τίποτα χοντρές και άσχημες καθηγήτριες σαν αυτή που σου έκανε γερμανικά στο Πολυκλαδικό, αλλά για μία 29χρονη και μια 39χρονη, καυτές και σέξι δασκάλες που, όπως λένε και οι μαθητές τους, «ντύνονταν σαν μαθητριούλες»!

Αυτά τα κορίτσια, που απλά ..


έδειχναν έμπρακτα την αγάπη τους η μία για την άλλη, πιάστηκαν η μία πάνω στην άλλη από τον επιστάτη, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία και τις μάζεψε!


Προφανώς ο επιστάτης είναι βλαμμένος, τυφλός, ασέξουαλ και ....



ηλίθιος για να κάνει κάτι τέτοιο αντί να βγάλει κινητό και να τραβήξει βιντεάκι, φωτογραφίες ή και να πάρει μέρος σε αυτή το πανέμορφο παιχνίδι που λάμβανε χώρα μπροστά του.


Σημειωτέον ότι η μία γυναίκα είναι παντρεμένη, αλλά ο σύζυγος το παίζει άσχετος και δηλώνει ότι δεν ξέρει τίποτα για το συμβάν. Έχω ένα λόγο εγώ να σου πω γιατί: προφανώς ο σύζυγος καλοπερνάει με την κυρία του και τις διαθέσεις της. Το πιο ενδιαφέρον πάντως είναι ότι οι ίδιοι οι μαθητές των καθηγητριών αλλά και πολύς άσχετος κόσμος στο Διαδίκτυο κινητοποιήθηκαν για να αποδοθεί δικαιοσύνη και τα κορίτσια να μη χάσουν τις δουλειές τους, αφού έκαναν κάτι πολύ αγνό και καυτό. Μάλιστα υπάρχει και group στο Facebook που καλεί τον κόσμο να ενώσει τις δυνάμεις του για να αποδοθεί δικαιοσύνη, αλλά και να δούμε όλοι σέξι φωτογραφίες από αυτή την καυτή συνεύρεση.


Μπράβο στους ακτιβιστές του Facebook! Ποιος νοιάζεται για τη Καρέτα Καρέτα και τον Αρκτούρο όταν καταπατώνται κατάφορα τα δικαιώματα στο λεσβιακό έρωτα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου