'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Επιτέλους κάποιος πάει φυλακή.!!!

Επιτέλους η σοσιαλιστική Κυβέρνηση του Γεωργίου Β' Παπανδρέου Γ', θα υλοποιήσει μια από τις εκατοντάδες προεκλογικές της εξαγγελίες. Να πάει κάποιος φυλακή.
Το σκέφτηκε από εδώ, το μέτρησε από εκεί, κάτι Τσουκάτοι, κάτι Μαντέληδες, δεν έδειξαν και μεγάλη προθυμία για βραχιόλια. Άσε που άμα τους παραζορίσουν μπορεί να κελαϊδήσουν και για άλλους ...συνάδελφους τους σε κάτι Κυβερνήσεις Σημίτη που όλοι θέλουν να ...ξεχάσουν, και δεν είναι ώρα τώρα η ώρα να θιγεί η εικόνα της Κυβέρνησης ..."Πνεύμα και Ηθική".

Ο Καραμανλής πάλι, που θα ήταν μια εξαιρετική περίπτωση φυλακισμένου δεν τους βγαίνει, και ...μεγάλο το ζόρι για μια Κυβέρνηση που έχει τον λαό κορώνα στο κεφάλι της και θεωρεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις συμβόλαιο τιμής.

Ε, ήρθε η ώρα για να ικανοποιηθεί ΚΑΙ αυτή η προεκλογική δέσμευση της ...σοσιαλιστικής Κυβερνησης του Γεωργίου Β’ Παπανδρέου Γ΄. Θα βάλει φυλακή τους φορτηγατζηδες.

Η σοσιαλιστική Κυβέρνηση του πολυχρονεμένου, αφού τους επιστράτευσε τώρα θα τους βάλει και 5 χρόνια μέσα ...για ανυπακοή. Και επειδή έχουμε και ένα ζόρι με τις φυλακές, ο κολοσσός της πολιτικής ο κ. Καστανίδης - κατ’ ευφημισμόν Υπουργός Δικαιοσύνης - μας δήλωσε ΔΗΜΟΣΙΩΣ ότι ο εισαγγελέας θα εφαρμόσει τον νόμο επιλεκτικά, ίσα για ... παραδειγματισμό και ...εκφοβισμό.

Επιτέλους βρε παιδί μου... κάποιος στη φυλακή.

Συχωριανοί μου, κάθε φορά που πάω να γράψω για όλα αυτά τα τέρατα και σημεία που συμβαίνουν επι των ημερών αυτής της ...σοσιαλιστικής Κυβέρνησης, της πιο ανατριχιαστικής Πινοσετικής Δεξιάς που γνώρισε αυτός ο τόπος μεταπολιτευτικά, δεν νοιώθω πια θυμό, ούτε καν οργή. Αυτά μπορώ να τα διαχειριστώ.

Νοιώθω όμως τέτοια ναυτία, τέτοια αηδία, τέτοια ΑΝΑΓΟΥΛΑ που αυτή πραγματικά δεν μπορώ να την διαχειριστώ.


Κατερίνα
http://gianniotis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου