'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Πόσο χαμηλά έχει φτάσει η προδοσία; Κατέβασαν την Ελληνική σημαία στην θρακική μεθόριο με την βοήθεια της αστυνομίας που συγκρατούσε τους πολίτες!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ...ΠΟΛΩΝΙΚΗ! Ο ΥΠΕΞ ΒΑΖΕΧΑ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΣΟΜΑΛΟΥΣ!

"" .....Στο αναψυκτήριο κάποιοι από τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο Δέλτα πίνουν τον καφέ τους. Ανάμεσά τους κι ένας από τους βαρκάρηδες του ΤΚΔΦ (Τουριστικό Κέντρο Δήμου Φερών), που θα έπαιρνε μέρος στην περιφορά της φλόγας.Στην είσοδο του καταστήματος υπάρχουν δύο ιστοί, που πάνω τους πάντα κυματίζουν η Ελληνική σημαία και μία άλλη με το έμβλημα του Δήμου Φερών. Ξαφνικά εμφανίζεται ένας υπάλληλος της δημαρχίας, ο οποίος αφού υποστέλλει τη σημαία του Δήμου και την αντικαθιστά με αυτή των special olympics, αρχίζει να κατεβάζει την Ελληνική σημαία.Στην ερώτηση, εκ μέρους των παρευρισκομένων, γιατί το κάνει αυτό, απαντά πως έχει εντολή να την αντικαταστήσει με την σημαία της
Πολωνίας!
Εξαγριωμένοι οι ντόπιοι του λένε πως δεν θα επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο, πως η σημαία αποκλείεται να κατεβεί από το κέντρο του Δέλτα και απειλείται σύρραξη. Προτείνουν να αναρτηθεί η Πολωνική σημαία κάτω από την Ελληνική ή μαζί με την σημαία των special olympics. Ο υπάλληλος της δημαρχίας επικοινωνεί με προϊστάμενό του και παίρνει εντολή να προχωρήσει στην αλλαγή. Οι ντόπιοι το απαγορεύουν και τα πνεύματα έχουν οξυνθεί επικίνδυνα. Και τότε ο προϊστάμενος του υπαλλήλου ζητά την συνδρομή της αστυνομίας. Οι αστυνομικοί επεμβαίνουν, αρνούνται όμως να κατεβάσουν την Ελληνική σημαία αλλά απωθούν τους διαμαρτυρόμενους, ώστε ο υπάλληλος να ολοκληρώσει την αποστολή του.""
ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΔΩ:http://evrodelta.blogspot.com/2010/09/special-olympics.html
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ: http://eoniaellhnikhpisti.blogspot.com
Η Ελληνική σημαία δεν μπορεί ούτε λεπτό να υποστέλλεται από πουθενά και για οποιονδήποτε λόγο. Ας έβαζαν και τρίτο ιστό..... Ας μας στείλει κάποιος το όνομα του υπαλλήλου και του δημάρχου Φερών να αρχίσουμε τα δέοντα.... Ο σκοπός φαντάρος έπρεπε να απειλήσει θεούς και δαίμονες ακόμα και με το όπλο. Η απάθειά του τον καθιστά επίορκο. Αλλα πράγματα ορκίστηκε για την σημαία στην ορκομωσία του..... ΑΙΣΧΟΣ


Πηγή http://hellenicrevenge.blogspot.com
Από το EL.GR

http://kalyterotera.blogspot.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου