'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΣΤΑΡ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ;!!!

(ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ!)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ!


 
Τη σύλληψη του διάσημου τραγουδιστή Sting, απαίτησε ακροαριστερή οργάνωση της Ρωσίας, κατηγορώντας τον ότι κάνει προπαγάνδα υπέρ της χρήσης ναρκωτικών.

Ο 58χρονος Sting στα πλαίσια της περιοδείας του στη Ρωσία, έδωσε συναυλίες στη Μόσχα και στην Αγία Πετρούπολη και το ρωσικό κοινό τον "αγκάλιασε", γεμίζοντας τα στάδια.

Ωστόσο η συγκεκριμένη οργάνωση τον θεωρεί εχθρό του λαού και σε ανακοίνωσή της, ζήτησε την παρέμβαση των αρχών.

"Τον Απρίλιο του 2010, ο κ. Sting τάχθηκε δημοσίως υπέρ της νομιμοποίησης της κάνναβης. Οι υπέρμαχοι της υγιεινής ζωής, της προστασίας της κουλτούρας και της παράδοσής μας, πρέπει να καταλάβουν ότι ένα τέτοιο πρόσωπο, όσο ταλαντούχο και αν θεωρείται από τους έφηβους που ουρλιάζουν, δεν μπορεί να κάνει εμφανίσεις στη Ρωσία" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η οργάνωση, που λανθασμένα συνδέεται από τα ΜΜΕ με το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσίας, άσκησε σκληρή κριτική για το γεγονός ότι ο τραγουδιστής δεν συνελήφθη.

Η συγκεκριμένη ομάδα, είναι γνωστή για τις γραφικές ανακοινώσεις και τους πύρινους λόγους εναντίον διασημοτήτων για μια σειρά θεμάτων, με αφορμή την υπεράσπιση των ιερών και των όσιων της Ρωσίας.

Όπως ήταν φυσικό ο Sting, δεν έκανε καμιά δήλωση για το θέμα.

thema  
http://sarotiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου