'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Παραποίησαν έγγραφα, τσεπώνοντας χρήματα αλλά κατέληξαν στο κελί

Παραποιούσαν δελτία παραλαβής ιατρικών αποβλήτων, βάζοντας στην τσέπη χρήματα από τα κρατικά ταμεία!  

Εβδομηντάχρονος και 52χρονος από την Λεμεσό, διευθυντές εταιρείας η οποία είχε συνάψει σύμβαση με το Υπουργείο Υγείας για περισυλλογή και επεξεργασία των ιατρικών αποβλήτων (τοξικών και μη), από όλα τα νοσοκομεία ανά το παγκύπριο, παραποιούσε δελτία παραλαβής με σκοπό την είσπραξη μεγαλύτερων ποσών.

Και οι δύο καθώς και υπάλληλος της συγκεκριμένης εταιρείας συνελήφθηκαν σήμερα μεταξύ των ωρών 1430-1500 από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας.


Σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλη Κατσουνωτού, «εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι υπήρξε παραποίηση των δελτίων παραλαβής αποβλήτων με σκοπό και αποτέλεσμα την είσπραξη μεγαλυτέρων ποσών από την Δημοκρατία».


Ο κ. Κατσουνωτός είπε ότι και οι τρεις συνελήφθηκαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων της υπόθεσης που αφορά τα αδικήματα, «συνωμοσία για διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφία, καταρτισμό πλαστού εγγράφου, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, εξασφάλιση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και αδικήματα κατά παράβαση του περί της Παρεμπόδισης και Καταπολέμησης Εισόδων από Παράνομες Δραστηριότητες, που διαπράχθηκαν μεταξύ Δεκεμβρίου 2006 και Δεκεμβρίου 2009» 


http://filoksenos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου