'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Έδειχνε το σπίτι σε υποψήφιους αγοραστές, ενώ η ιδιοκτήτρια ήταν νεκρή στον καναπέ!!!

Ξεναγούσε στο αξίας 1,2 εκ. ευρώ σπίτι του Νότινγκ Χιλ τους υποψήφιους αγοραστές και η ιδιοκτήτρια ήταν στο καναπέ του σπιτιού νεκρή στον καναπέ της!


Η απίστευτη αυτή ιστορία έλαβε χώρα στην Αγγλία όπου ο μεσίτης Σάμουελ Ολφορτ έφερε στο σπίτι ιδιοκτησίας της Κάθριν Φρέιμ στο Νότινγκ Χιλ υποψήφιους αγοραστές προκειμένου να τους ξεναγήσει.


Μπαίνοντας στο σπίτιβρήκαν την ιδιοκτήτρια ακίνητη στον καναπέ και… απλά συνέχισαν την περιήγηση στα δωμάτια του σπιτιού.


Όταν μετά από λίγη ώρα τελείωσε η επίδειξη του σπιτιού, ο μεσίτης με τους υποψήφιους αγοραστέςαποχώρησαν διακριτικά από το σπίτι αφήνοντας τη γυναίκα να «κοιμάται».


Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε ο ίδιος μέχρι να επιστρέψει λίγη ώρα αργότερα στο σπίτι έχοντας αμφιβολίες για την κατάσταση της υγείας της Κάθριν Φρέιμ η οποία, όπως δήλωσε στην απολογία του, του φάνηκε κάπως ωχρή.


Όταν προσπάθησε να την ξυπνήσει, διαπίστωσε ότι η γυναίκα δεν έδινε σημεία ζωής και κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο. Οι γιατροί ενημέρωσαν τον κ. Όλφορτ ότι η Κάθριν Φρέιμ ήταν νεκρή ήδη από ώρες


Ο ίδιος αρκέστηκε να δηλώσει στην αστυνομία ότι «πίστεψα πως κοιμόταν και δεν ήθελα να την ενοχλήσω. Απλά μετά είχα δεύτερες σκέψεις και γύρισα πίσω για να δω αν είναι καλά. Δυστυχώς όμως ήταν ήδη πολύ αργά…».

ΠΗΓΗ:   http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου