'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Η ¨ανταλλαγή συντρόφων¨ του κόστιζε τη ζωή...!

Πάνω σε κολώνες, σε εφημερίδες μικρής ή μεγάλης κυκλοφορίας και στο διαδίκτυο οι Αυστραλοί δημοσιοποιούν αγγελίες για συμμετοχή σε λέσχες ή για απλή ανταλλαγή συντρόφων.

Το swinging - ανταλλαγή συντρόφων- όπως είναι γνωστός ο όρος διεθνώς παρουσιάζεται ως ένας ασφαλής και ανέξοδος τρόπος για να ανανεωθεί ένας γάμος, για μια δόση διαφορετικής διασκέδασης και ως το αντίδοτο στις εξωσυζυγικές σχέσεις που μπορούν να διαλύσουν μια οικογένεια.


Μπορεί όμως μια "ανταλλαγή" να αποδειχθεί δολοφονική όπως στην περίπτωση που εκδικάστηκε από δικαστήριο της Μελβούρνης και το κόστος ανυπολόγιστο.


Η ανταλλαγή κόστισε στον πολυεκατομμυριούχο επιχειρηματία Χέρμαν Ροκφέλερ τη ζωή του και κατέστρεψε την οικογένεια του.


Ο 51χρονος Ροκφέλερ αγνοείτο από τον Ιανουάριο , όταν επέστρεφε στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης μετά από ένα συνηθισμένο επαγγελματικό ταξίδι. Οι τελευταίοι τον είδαν να φεύγει με το αυτοκίνητό του από το αεροδρόμιο. Η σύζυγός του Βίκυ ζητούσε από όλους να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.


"Βρίσκεται σε ήρεμη κατάσταση, οι επιχειρήσεις του πηγαίνουν καλά και είναι πολύ καλός οικογενειάρχης. Δεν είναι του χαρακτήρα του" δήλωνε τότε η σύζυγος του και πρόσθετε ότι η μεγαλύτερη σε ηλικία κόρη του ήταν έτοιμη να μπει στο πανεπιστήμιο, υπογραμμίζοντας με τον τρόπο αυτό ότι δεν είχε λόγους να εξαφανιστεί από το σπίτι.


Το δικαστήριο και η Βίκυ στη συνέχεια ενημερώθηκαν για τη διπλή ζωή του Ροκφέλερ αποφοίτου του πανεπιστημίου Χάρβαρντ. Από τη μία συντηρητικός, οικογενειάρχης, στήριγμα της κοινότητας και από την άλλη απερίσκεπτος που αναζητούσε το εύκολο και φτηνό σεξ. Για την αποκάλυψη βοήθησαν οι λογαριασμοί από πέντε κινητά τηλέφωνα.


Τον Ιανουάριο ο Ροκφέλερ από το αεροδρόμιο έφυγε με προορισμό το σπίτι ενός άνεργου ζευγαριού, σχεδόν αμόρφωτου, του Μάριο Σέμπρι 58 χρόνων και της Μπερναντέτ Ντένι 42 χρόνων. Τους είχε γνωρίσει μέσω αγγελιών σε ειδικό περιοδικό για swingers. Ο Ροκφέλερ, προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας Τζον Κι, είχε υποσχεθεί στο ζευγάρι ότι θα ερχόταν με συνοδό.


Μετά τη διαφωνία που προκλήθηκε λόγω της έλλειψης μιας "Τζένυ", ο Ροκφέλερ ήλθε στα χέρια με τον Μάριο, έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι. Το ζεύγος δεν σταμάτησε εκεί. Για να εξαφανίσει τα ίχνη του Ροκφέλερ αγόρασε ένα αλυσοπρίονο, φόρμες, μάσκες προσώπου και ένα φτυάρι. Τεμάχισαν το πτώμα του και στη συνέχεια το έκαψαν περιχύνοντάς το με 44 γαλόνια βενζίνη στον κήπο ενός φιλικού σπιτιού. Το ζεύγος των Σέμπρι και Ντένι κρίθηκαν ένοχοι ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Πηγη : newskosmos.com
 TNSite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου