'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ο τοίχος της οργής!!!

Απελπισμένος επιχειρηματίας στον οποίο βρετανική τράπεζα στο Μπούρνεμουθ, αρνήθηκε να δώσει δάνειο αποφάσισε να πάρει μια πρωτότυπη εκδίκηση.

Με τη βοήθεια άλλων ιδιοκτητών έκτισε την πόρτα υποκαταστήματος με τσιμεντόλιθους, κολλώντας πλακάτ με μηνύματα κατά της πρακτικής των τραπεζών (Pic)

ταν προσπάθησε να πάρει ένα δάνειο από την τράπεζα για να βοηθήσει την επιχείρησή του να ανασάνει, ήταν σαν να μιλά σε τοίχο.
Ήταν τόσο αγανακτισμένος που αποφάσισε να τους κάνει να πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα.
Ο 59χρονος  Κάμερον Χόπ σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποφάσισε να κτίσει με τσιμεντόλιθους την πόρτα ενός υποκαταστήματος της Βρετανικής τράπεζας Μπλαρκλεις στο Μπούρνεμουθ.
Με σύμμαχό του άλλους τοπικούς ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που έχουν το ίδιο  πρόβλημα τοποθέτησαν τσιμεντόλιθους στην πόρτα εισόδου της τράπεζας και κόλλησαν πλακάτ που έγραφαν "Κάντε τις τράπεζες να δανείζουν" και "Μας έκλεψαν οι τράπεζες, μας χρωστάνε"
Ο Χόπ , δήλωσε "Μπλοκάραμε  την πόρτα ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Θέλαμε  να δείξουμε ότι  τράπεζες είναι ανοικτές, αλλά τα χρηματοκιβώτια  τους είναι κλειστά."


 Ο Χόπ ανήκει στους επιχειρηματίες αυτούς που είναι θυμωμένοι  με την απροθυμία των τραπεζών να δανείσουν."Φτάνει πια  η κυβέρνηση πρέπει να παρέμβει ώστε οι  τράπεζες  να δανείζουν".
Την ώρα που έκτιζε τον τοίχο απειλήθηκε με σύλληψη. Αυτός όμως αρνήθηκε να σταματήσει, κάνοντας λόγο για συμβολική κίνηση, που πρέπει να ολοκληρώσει.

http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου