'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Φορτηγατζής δάγκωσε ταξίαρχο!!!

Α
ν ένας σκύλος δαγκώσει άνθρωπο δεν είναι είδηση, αν συμβεί το αντίστροφο είναι. Όπως φυσικά είναι είδηση και όταν ένας οδηγός φορτηγού δαγκώσει ταξίαρχο. 

Αυτό συνέβη νωρίτερα στο κέντρο λυμάτων στη Μεταμόρφωση, όταν παρατεταγμένα φορτηγά κινήθηκαν για να κλείσουν την είσοδο παρεμποδίζοντας βυτιοφόρα να εισέλθουν. 

Ακολούθησε παρέμβαση των ΜΑΤ και επεισόδια, με έναν από τους μεταφορείς να δαγκώνει στο χέρι ταξίαρχο της αστυνομίας. 

Οι κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων συνεχίζονται, ενώ πληθαίνουν και τα βίαια περιστατικά. Δύο φορτηγά ΔΧ, τα οποία ήταν φορτωμένα με προϊόντα, δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους, στην είσοδο της Νέας Εγνατίας, με κατεύθυνση προς τους Ευζώνους. 

Από την επίθεση, ένας από τους οδηγούς τραυματίστηκε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα φορτηγά. Τα φορτηγά μετέφεραν προϊόντα από τη Νάουσα, με τελικό προορισμό τη Γερμανία. 

Εν τω μεταξύ κρίσιμη είναι η σημερινή συνεδρίαση των Ομοσπονδιών ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων δημοσίας χρήσεως όλης της χώρας, προκειμένου να αποφασίσουν την αναστολή ή μη των κινητοποιήσεων τους για μια εβδομάδα. 

Παρέμβαση στον πρωθυπουργό πρόκειται να ζητήσουν οι έμποροι, προκειμένου να θέσουν το πρόβλημα των μεταφορέων και της τροφοδοσίας της αγοράς και να προτείνουν λύσεις όπως η προσωρινή αναστολή της εφαρμογής του νόμου για την απελευθέρωση του επαγγέλματος, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Η συνάντηση που είχαν χθες οι εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου με την ηγεσία της ομοσπονδίας των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων, απέβη άκαρπη, καθώς οι μεταφορείς άκουσαν με προσοχή το πρόβλημα που έχει προκύψει με τον εφοδιασμό της αγοράς, αλλά δεν δεσμεύθηκαν για οποιαδήποτε είδους αναστολή των κινητοποιήσεων και αύριο θα συνεδριάσουν οι εννέα πρόεδροι των σωματείων της χώρας

 http://dete.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου