'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Τη Δευτέρα οι αποφάσεις των αυτοκινητιστών

Νέα συνεδρίαση τη Δευτέρα (27/9) αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυρτιοφόρων, μετά την γενική συνέλευση της Κυριακής. 

Στη συνέλευση της Κυριακής, οι αυτοκινητιστές πρότειναν την αναστολή των κινητοποιήσεών τους για μία εβδομάδα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα τροφοδοσίας της αγοράς.

Στη συνάντηση μετείχε και ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, Βασίλης Κορκίδης, ρόλος του οποίου ήταν να κατευνάσει τα πνεύματα, καθώς οι δυσλειτουργίες στην τροφοδοσία της αγοράς από τις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις, είναι πλέον ορατές.

“Αν δε λήξουν αύριο οι κινητοποιήσεις, θα νεκρώσει η αγορά”, προειδοποίησε ο κ. Κορκίδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά των εκπροσώπων του εμπορίου και της αγοράς, θα ζητηθεί συνάντηση με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, προκειμένου να τον ενημερώσουν και να ζητήσουν την παρέμβασή του για να δοθεί λύση στο πρόβλημα.
Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί της Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, στα διυλιστήρια Καλοχωρίου, με πρωταγωνιστές απεργούς, που εμπόδισαν 4 βυτιοφόρα.
Με την παρέμβαση της αστυνομίας τα βυτιοφόρα τελικά έφυγαν, ωστόσο οι διαμαρτυρόμενοι αυτοκινητιστές κατήγγειλαν ότι ήταν υπέρβαρα και επιχείρησαν να τα σταματήσουν εκ νέου στα διόδια των Μαλγάρων, χωρίς να το καταφέρουν.
Εν τω μεταξύ, με απόφαση της κυβέρνησης, η κυκλοφορία των βυτιοφόρων φορτηγών δημόσιας και ιδιωτικής χρήσης πραγματοποιείται ελεύθερα μέχρι και την Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να μην υπάρξουν ελλείψεις στην αγορά.


http://cosmo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου