'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Παντρεμένη 35άρα... ξεζούμισε τον "μικρό"!!!!!

Σ
άλος επικρατεί σε δήμο της δυτικής Αχαΐας για την περίπτωση γυναίκας, η οποία δεν έχει αφήσει σε... χλωρό κλαρί έναν μικρότερό της, γνωστό επιχειρηματία της περιοχής, και παρ' ότι η ίδια είναι παντρεμένη αλλά και... μητέρα, εν τούτοις φαίνεται ότι τον έχει ερωτευτεί κεραυνοβόλα και τον διεκδικεί με τέτοιον τρόπο που η πίεσή της, του έχει κάνει τη ζωή... μαύρη! 

Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι 35 ετών περίπου και ήδη έχει... φέρει στη ζωή περισσότερα από δύο παιδιά (!) ενώ ο νεαρός που έχει βάλει στο «στόχαστρό» της δεν έχει φτιάξει ακόμα τη ζωή του και όσο η ίδια τον στριμώχνει μάλλον δεν θα το καταφέρει... Το τι κάνει η ίδια δεν περιγράφεται. 

Πολλά βράδια περιμένει κάτω από το σπίτι του και τον παρακαλάει να ενδώσει στις προτάσεις της να συνάψουν παράνομη ερωτική σχέση. Επίσης, του στέλνει μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο ακόμα και τις νύχτες ενώ το περιεχόμενό τους πολλές φορές είναι... άκρως ακατάλληλο. 

Ακόμα και μέσω facebook λειτουργεί σε βάρος του καθώς έχει δημιουργήσει ξεχωριστό προφίλ με ψευδώνυμο και χωρίς φωτογραφία της και μπαίνει στον «τοίχο» του γράφοντας διάφορα από τα οποία προκύπτει ότι οι δυο τους όχι μόνο έχουν σχέση αλλά ότι είναι ερωτευμένοι χρόνια! 

Ο ίδιος την διαγράφει κάθε τόσο, αλλά εκείνη φτιάχνει νέα προφίλ και του ξανακάνει αίτημα. Κάνει φίλους της διάφορους δικούς του φίλους και γράφει και σε εκείνους για τον υποτιθέμενο έρωτα που έχει με τον νεαρό. Η ιστορία αυτή δεν είναι πλέον άγνωστη, αλλά αντιθέτως έχουν πολλοί να πουν πολλά για την περίπτωση. 

Στην περιοχή τους ξέρουν άπαντες για τον πόθο της 35χρονης και την προσπάθεια του νεαρού επιχειρηματία να την αποφύγει, γιατί η ζωή του έχει μετατραπεί σε πραγματικό εφιάλτη! 

Ο μόνος που δεν έχει αντιληφθεί το παραμικρό ακόμα είναι ο... σύζυγός της. Και μάλιστα, κάποιοι γνωστοί του σκέφτονται αν πρέπει να τον ενημερώσουν ή όχι. 

Κυρίως γιατί σκέφτονται τα παιδιά του, αλλά και τις επιπτώσεις από κάτι που δεν μπορούν να αποδείξουν σε περίπτωση που του το αναφέρουν. 

http://dete.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου