'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Η Δημοτική Αστυνομία σε δράση στην Άρτα !!!

Από τη Δευτέρα αρχίζουν στο Δήμο Αρταίων οι έλεγχοι από τη Δημοτική Αστυνομία για την εφαρμογή του νόμου περί απαγόρευσης του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους εργασίας – δημόσιους και ιδιωτικούς – με την επιβολή των προβλεπόμενων προστίμων για τους παραβάτες.

Οι υπεύθυνοι των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί ως τότε τα ειδικά σήματα που παραπέμπουν στην απαγόρευση του καπνίσματος, ν' αποσύρουν τα τασάκια από τα τραπέζια και να προμηθευτούν τα βιβλία των παραβάσεων.

Όπως είπε ο αντιδήμαρχος Άρτας Γιώργος Αθανασούλας σε συνέντευξη που παραχώρησε για το θέμα της απαγόρευσης του καπνίσματος «μέχρι σήμερα ένας μικρός αριθμός καταστηματαρχών έχει προμηθευτεί τα συγκεκριμένα βιβλία των παραβάσεων και αυτό, το ότι δεν τα προμηθευτήκαν είναι πάλι παράβαση.

Όταν θα γίνει έλεγχος θα πρέπει να τα έχουν για να μην τους επιβληθούν τα προβλεπόμενα πρόστιμα».

Την αρμοδιότητα ελέγχου και εφαρμογής του νόμου στους χώρους που απαγορεύεται το κάπνισμα έχουν η Δημοτική Αστυνομία και η Διεύθυνση Υγιεινής. 

Η Δημοτική Αστυνομία θα ελέγχει τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε τακτικούς αλλά και έκτακτους ελέγχους που θα διενεγεί. Από τη Δευτέρα θα οριστούν συγκεκριμένα κλιμάκια για τους ελέγχους. 

" Για τυχόν καταγγελίες οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στον τετραψήφιο αριθμό "1142" ή στο τηλέφωνο της Δημ. Αστυνομίας 2681074844.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου