'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΖΗΤΕΙΤΑΙ...ΑΣΦΑΛΤΟΣ.!!!

Κάθε τετραετία, παραμονές δημοτικών εκλογών ελπίζουμε ότι οι Άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα προβούν σε κάποιο έργο κυρίως για ψηφοθυρικούς λόγους.

 Έργα όπως Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί σταθμοί Καλούτσιανης και Κιάφας, οδός Κενάν Μεσαρέ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ), όλα προς το κοινό συμφέρον.

Μένω στην περιοχή της Βρυσούλας και συγκεκριμένα κοντά στην πίσω είσοδο του Γιαννιώτικου σαλονιού.Για να φτάσω στο σπίτι μου - το οποίο θα ξεχρεώσω το 2030 - πρέπει να έχω τζιπ 4χ4.Με τις πρώτες φθινοπωρινές βροχές δημιουργούνται λακκούβες.Που να έρθει και ο χειμώνας.

Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι στα Γιάννενα βρέχει μέχρι τον Μάιο.Οι καθημερινές μας μετακινήσεις είναι δύσκολες αφού είτε βγούμε από το σπίτι μας είτε φτάσουμε στο σπίτι μας θα είμαστε λασπωμένοι.Να σας τονίσω ότι πρόβλημα υπάρχει και το καλοκαίρι αφού η σκόνη κάνει τη δική της παρουσία.Να καθήσεις στο μπαλκόνι να απολαύσεις τον καφέ σου δε γίνεται, άσε που για να απλώσεις ρούχα να στεγνώσουν πάλι θα ΄ναι για το πλυντήριο.

Κάθε δίμηνο μαζί με το λογαριασμό της ΔΕΗ πληρώνουμε και γτα δημοτικά τέλη.Και γι΄αυτο το λόγο "ΕΜΕΙΣ" οι οικογένειες (πάνω από 300 σπίτια) 

ΚΑΛΟΥΜΕ τη δημοτική αρχή Ιωαννιτών να επισκεφτεί αυτη την περιοχη (οδοί Αριστοτέλους, Μελιγγών, Ψαρρών κλπ) και να το διαπιστώσει ιδίοις όμμασι.Δεν είναι πάνω από 2 χλμ η άσφαλτος που πρέπει να στρωθεί, ώστε να αλλάξει η όψη της περιοχής και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής μας.Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
http://epirusgate.blogspot.com/2010/10/blog-post_791.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου