'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!

Ο ομογενής, Ιωάννης Χαραλαμπάκης, καθηγητής των Οικονομικών στο πανεπιστήμιο Asbury στην πολιτεία του Κεντάκι, κατέθεσε μήνυση εναντίον του πανεπιστημίου και ομάδας αξιωματούχων του, αιτιάζοντας ότι έκαναν διακρίσεις σε βάρος του επειδή είναι Έλληνας κι έχει προφορά, αναφέρει ο «Εθνικός Κήρυκας» της Νέας Υόρκης.

Ο κ. Χαραλαμπάκης, ο οποίος κατάγεται από την Αθήνα και δίδασκε στο.......
πανεπιστήμιο Asbury από το 1991, απολύθηκε στις 30 Ιουνίου του 2010 παρά το γεγονός ότι είχε μονιμότητα (tenure), όπως αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα της μήνυσης, τα οποία έχουν περιέλθει στη διάθεση της εφημερίδας.

Σε επικοινωνία του «Εθνικού Κήρυκα» με τον καθηγητή κ. Χαραλαμπάκη, ο οποίος μόλις επέστρεψε από την Ελλάδα όπου είχε μεταβεί, είπε ότι «δεν μπορώ να κάνω κανένα σχόλιο επειδή το θέμα βρίσκεται στη Δικαιοσύνη».


Ο καθηγητής κ. Χαραλαμπάκης αιτιάζει στη μήνυσή του ότι το πανεπιστήμιο και ανώτερα διοικητικά στελέχη του δημιούργησαν ένα εχθρικό περιβάλλον εργασίας, κάνοντας διακρίσεις εναντίον του, αθέτησαν υποχρεώσεις του συμβολαίου και προέβησαν σε δυσφημιστικά σχόλια σε βάρος του.


Ο κ. Χαραλαμπάκης προσλήφθηκε στο πανεπιστήμιο Asbury τον Απρίλιο του 1991, ενώ το 1996 έλαβε μονιμότητα.



ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου