'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Νοσοκόμες κλέβουν γάζες..!!!!

Η
νοσοκόμα βγαίνει από το θάλαμο στον οποίο νοσηλεύονται ασθενείς και κάνοντας την αδιάφορη κατευθύνεται στη διπλανή κλινική. Κάνει αναγνώριση του εδάφους, διαπιστώνει ότι δεν τη βλέπει κανείς και μπαίνει στο μικρό αποθηκάκι που φυλάσσονται τα αναλώσιμα, γάζες, γάντια, κ.λ.π. 

Με γρήγορες κινήσεις, χωρίς να την αντιληφθούν, «αρπάζει» ότι προλαβαίνει, έχοντας βάλει στο μάτι τις γάζες και απομακρύνεται για να επανέλθει στο θάλαμο των ασθενών της, για να τους αλλάξει τις γάζες, αφού η δική της κλινική δεν έχει ούτε για δείγμα! 

Το περιστατικό, όσο γλαφυρό και αν ακούγεται, όσο και αν παραπέμπει σε σκηνή από κινηματογραφική ταινία, είναι πέρα για πέρα αληθινό και διαδραματίστηκε στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Βορειοδυτικής Ελλάδας, το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων. 

Άλλη νοσοκόμα αποκάλυψε ότι μεταξύ των συναδέλφων της διαφορετικών κλινικών, δίνεται πραγματική μάχη προκειμένου να εξασφαλίσουν γάζες και γάντια. 

Μέχρι και διαπληκτισμοί έχουν σημειωθεί γι' αυτό. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα φυλάσσονται τα υλικά, καλύτερα και από φάρμακα, καθώς είναι δυσεύρετα! 

Την ίδια στιγμή στα έκτακτα ιατρεία καταργείται η έννοια της φροντίδας και νοσηλείας των ασθενών, που καταφεύγουν σ' αυτά με προβλήματα υγείας, που χρίζουν άμεσης ιατρικής αντιμετώπισης. 

http://dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου