'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Οι επισκέψεις σε ιστοτόπους ενηλίκων μπορεί να οδηγήσουν σε δικαστικές περιπέτειες ..!!!


Να παραιτηθεί από την εργασία του αναγκάστηκε, όπως υποστηρίζει ενώπιον της αμερικανικής Δικαιοσύνης, χρήστης του διαδικτύου που επισκέφθηκε ιστοσελίδα ενηλίκων προκειμένου να βρει συνοδό επί πληρωμή. 

Συγκεκριμένα, ο Γκάρυ Κράιστ υποστηρίζει ότι αν και η ιστοσελίδα την οποία επισκέφθηκε διασαφήνιζε ότι οι συνοδοί είναι ενήλικες, ιστότοπος που αυτοπροσδιορίζεται ως φορέας ελέγχου, έσπευσε να τον κατηγορήσει για παιδοφιλία και να κοινοποιήσει το αυθαίρετο συμπέρασμά του στην εργασία του. 

Στη συνέχεια ο Κράιστ διατείνεται ότι ήλθε σε τόσο δύσκολη θέση ώστε ήταν πρακτικά αδύνατο να μην εγκαταλείψει τη δουλειά του όπου τα όσα συκοφαντικά είχαν διαρρεύσει καθιστούσαν την εργασία του αφόρητη. 

Στην προσφυγή του ενώπιον Ομοσπονδιακού δικαστηρίου των ΗΠΑ, ο Κράιστ κινείται κατά του ιστοτόπου Hatetrackers.com, που προέβη στις εκτιμήσεις περί παιδοφιλίας αλλά και του GoDaddy.com, που φέρεται να συνδέεται με την πρώτη ιστοσελίδα και να λειτουργεί ως δόλωμα για τον εντοπισμό παιδόφιλων χρηστών του διαδικτύου. 

Μεταξύ άλλων, ο προσφεύγων ζητεί την αποκατάσταση της υπόληψής του και την επιδίκαση αποζημίωσης για ηθική και οικονομική βλάβη.

lawnet.gr

http://exypno.blogspot.com/2010/10/blog-post_09.html#ixzz11rIPiBcP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου