'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Εγκατέλειψε το μόντελινγκ για ... να γίνει αγρότισσα !!!

Στέφθηκε αναπληρωματική Μις Ελλάς το 1995. Εζησε στιγμές, που όπως λέει, δεν θα τις ξεχάσει ποτέ. Κι όμως. Εδώ και επτά χρόνια εγκατέλειψε την λάμψη και χλιδή που της προσέφερε το μόντελινγκ, για να γίνει αγρότισσα.!
 
Η Ιωάννα Μαυρεδάκη μίλησε για τον κόσμο του μόντελινγκ, ο οποίος, όπως είπε, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ο περισσότερος κόσμος νομίζει. Βέβαια, το γεγονός ότι πολλά μοντέλα κάνουν χρήση ναρκωτικών είναι κοινό μυστικό. Όμως, η αναπληρωματική Μις Ελλάς 1995 μιλά με συγκεκριμένα στοιχεία. «Πίσω από τα φώτα και τη λάμψη υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. 


Θυμάμαι πως στις χλιδάτες εκδηλώσεις που παραβρισκόμουν την περίοδο που είχα στεφθεί Μις Ελλάς, γινόταν μέχρι και χρήση κοκαϊνης από μοντέλα. Δεν μπήκα ποτέ σε αυτόν τον κυκεώνα. Γνώριζα πολύ καλά πως η χρήση κοκαϊνης και η πορνεία έρχονται ως φυσικά επακόλουθα μια δανεικής δημοσιότητας. Ο λαμπερός κόσμος του θεάματος διαπίστωσα ότι αποτελεί μία μεγάλη... παγίδα».

Μάλιστα, στην συνέντευξή της στο περιοδικό Ciao, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένη περίοδο της ζωής της, κατά την οποία, όπως αποκάλυψε, ένας διάσημος παραγωγός με τον οποίο διατηρούσε σχέση, τις έριχνε χάπια μέσα στο ποτό της. «Διατηρούσα για τρία χρόνια επαφές με τον διάσημο παραγωγό και τον επισκεπτόμουν συχνά στο σπίτι του σε κοσμικό νησί. Ξαφνικά, άρχισα να νιώθω αφόρητους πόνους στο στομάχι και μία αναίτια κόπωση. 


Διαπίστωσα πως συμπεριφερόμουν σαν τρελή και μου έφταιγαν τα πάντα. Κάποια στιγμή κατέρρευσα και με πήγαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Όπως διαπιστώθηκε είχα κάνει χρήση ισχυρών νευροληπτικών, αντικαταθλιπτικών χαπιών. Είχαν κιτρινίσει τα μάτια μου, το συκώτι μου ήταν σχεδόν κατεστραμμένο. Ενιωθα σαν γριά και συμπεριφερόμουν περίεργα. Ανακάλυψα εκ των υστέρων πως ο γνωστός παραγωγός με έναν φίλο του σκηνοθέτη έριχναν ψυχοφάρμακα στο ποτό και τους χυμούς που έπινα όταν βρισκόμουν μαζί τους. Σώθηκα κυριολεκτικά από θαύμα».

Θέλοντας λοιπόν να ξεφύγει από όλα αυτά, το 2003εγκαταστάθηκε στο πατρικό της σπίτι στα Χανιά. «Προτίμησα τις κοπιαστικές εργασίες στο πλευρό της μητέρας μου, στο κτήμα μας στα Χανιά, από το να μπω στα περίεργα κυκλώματα. Ασχολήθηκα με καλλιέργειες και τη φροντίδα του κτήματός μας και έριξα μαύρη πέτρα στο χώρο του μόντελινγκ. 


Θεωρώ πως σήμερα γνωρίζω τις κακοτοπιές, έχω ωριμάσει και μπορώ να αντιμετωπίσω κατάματα την πραγματικότητα», είπε η Ιωάννα Μαυρεδάκη, που πλέον ζει μόνιμα στην Κρήτη, χωρίς το... άγχος του μέλλοντος, αλλά μέσα στη φύση και αγκαλιά...με εργαλεία για χωράφια.

Δείτε το video:




Πηγή
http://alepounews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου