'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Πυροβόλησε παιδιά...

Για ψυχικά διαταραγμένο άνδρα, κάνουν λόγο οι αρχές στις ΗΠΑ, που κινητοποιήθηκαν και τον συνέλαβαν όταν άνοιξε πυρ και τραυμάτισε δύο παιδιά σε προαύλιο σχολείου στο Σαν Ντιέγκο. Ένας 6χρονος και ένας 7χρονος στο νοσοκομείο

Δυο παιδιά τραυματίστηκαν χθες Παρασκευή όταν ένας ψυχικά διαταραγμένος άνδρας άνοιξε πυρ σε σχολείο στην Καλιφόρνια πριν καταδιωχθεί και συλληφθεί, ανακοίνωσαν η αστυνομία.



Ο ένοπλος  που κρατούσε επίσης ένα δοχείο με καύσιμο, ένα δοχείο με προπάνιο και σφαίρες, άνοιξε πυρ στο σχολείο  Κάρλσμπαντ, στην ακτή βόρεια του Σαν Ντιέγκο.

"Πυροβόλησε στο προαύλιο και τραυμάτισε δύο παιδιά", δήλωσε στέλεχος της αστυνομίας, προσθέτοντας ότι ένα εξάχρονο και ένα επτάχρονο παιδί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο του Σαν Ντιέγκο χωρίς να απειλείται η ζωή τους.

Ο άνδρας, 41 ετών, συνελήφθη αφού καταδιώχθηκε από δύο οικοδόμους που τον ακινητοποίησαν, σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο.

Ο Τέρι Λιν, κάτοικος της περιοχής, δήλωσε στο τοπικό παράρτημα του NBC ότι "είδα έναν τύπο να περπατάει στο προαύλιο με ένα πιστόλι και να πυροβολεί αδιακρίτως σε ένα πλήθος από παιδιά. . . ούρλιαξα 'όχι, όχι!'". Δύο άνδρες τον καταδίωξαν, προσπάθησε να διαφύγει από ένα φράχτη, και τον έπιασαν. "Τον κράταγαν κάτω. Ήταν χαοτικό. Είχε ένα πιστόλι διαμετρήματος 0,357 χιλιοστών".

"Ο τύπος είχε έρθει να προκαλέσει καταστροφή. . . ήμασταν τυχεροί", συνέχισε. Ο άνδρας έμοιαζε "τρελός. . . Έλεγε κάτι για τον πρόεδρο και παραληρούσε. Προφανώς δεν ήταν στα καλά του".

http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου