'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Η μόδα… στο κρεβάτι..!!!

Μπορεί οι γυναίκες να δίνουν περισσότερη προσοχή στα ρούχα, αλλά οι άντρες δίνουν στα εσώρουχα.
 
Μερικά από τα ρούχα φετίχ είναι τα εξής:
 
Το σλιπάκι: Τα g- string και γενικά τα ...ανύπαρκτα σλιπάκια είναι πια πασέ. Προτίμησε θηλυκά μποξεράκια και πες ναι στα σέξι και μοδάτα σλιπάκια τύπου μπραζίλιαν (ειδικά τα δαντελωτά).
Το σουτιέν «μύθος»: Παραδόξως τα αγόρια λατρεύουν τα σουτιέν με ενίσχυση που δείχνουν το στήθος σου μεγαλύτερο και πιο γεμάτο. Αν ωστόσο τα σουτιέν με ενίσχυση δεν κάνουν θαύματα για εσένα, απλά επένδυσε σε λευκά κολλητά στο δέρμα φανελάκια που αφήνουν τις ρώγες σου να φαίνονται κανονικά.
Αξεσουάρ: Ένα διακριτικό αλυσιδάκι για το πόδι θεωρείται πολύ σέξι. Τα μακριά κολιέ καλό είναι να λείπουν αφού δεν βοηθούν σε καμιά στάση.
Υφάσματα: Η δαντέλα παραμένει διαχρονική στο βαρόμετρο του αισθησιασμού. Το ίδιο ισχύει και για τα λεοπάρ ή ζεβρέ εσώρουχα.
Χρώματα: Ναι στα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σου ή τα κόκκινα. Τα λευκά ή τα ροζ υποδηλώνουν αθωότητα, τα κοραλί ενδείκνυνται για καλοκαίρι ενώ τα μπλε κολακεύουν τις ανοιχτόχρωμες. Απόφυγε τα εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος που όσο κι αν το προσπαθήσεις, θα του θυμίσουν τη γιαγιά του.


drymadesnews.blogspot.com
http://ntaksi.blogspot.com/2010/12/blog-post_9377.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου