'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Επαγγελματίας απαγωγέας ο Κινέζος !!!!

«Επάγγελμα» είχε κάνει τις απαγωγές ο 39χρονος Κινέζος που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες στην Καλαμάτα. 

Όπως απέδειξε η προανάκριση, ο 38χρονος συμπατριώτης του που είχε απαχθεί στις 15 Σεπτεμβρίου από την Γαστούνη της Ηλείας και αφέθηκε ελεύθερος μία εβδομάδα αργότερα στα Φιλιατρά της Μεσσηνίας, δεν ήταν το μοναδικό θύμα του!

Ο 39χρονος ήταν ο «εγκέφαλος» άλλης μιας απαγωγής που έγινε στην Κυπαρισσία της Μεσσηνίας, στις 18 Οκτωβρίου! Θύμα, αυτή τη φορά, ήταν μια 47χρονη Κινέζα η οποία απήχθη από τον κακοποιό και άλλους ομοεθνείς του την στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι της πεζή. Την χτύπησαν, την έβαλαν στο αυτοκίνητό τους και την πήγαν σε ένα διώροφο σπίτι που είχαν νοικιάσει στον δήμο Λεύκτρου.


Εκεί, την κράτησαν φυλακισμένη επί δύο εβδομάδες, ζητώντας από τον σύζυγό της να τους καταβάλλει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ως λύτρα για να την αφήσουν ελεύθερη, πράγμα που έγινε στις 30 Οκτωβρίου στη περιοχή της Πύλου! Τώρα, οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό των συνεργών του39χρονου που κρατείται στην Ασφάλεια Καλαμάτας και αντιμετωπίζει κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, επικίνδυνη σωματική βλάβη, αρπαγή, εκβίαση και ληστεία κατά συναυτουργία!


http://www.lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου