'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Από Πάπας... "πειρατής" ο Βενέδικτος!!!!

Μετά το αξίωμα του Πάπα, ο Βενέδικτος θα μπορέσει να προσθέσει στους τίτλους του και αυτόν του διαδικτυακού πειρατή. 

Σε ανακοίνωση της εταιρείας AVAST σημειώνεται ότι δύο υπολογιστές στο Βατικανό χρησιμοποιούσαν παράνομη έκδοση του λογισμικού της.

Ειδικότερα, μία άδεια χρήσης της εμπορικής έκδοσης του antivirus Avast , που πουλήθηκε τον Ιούνιο του 2009 σε μία μικρή εταιρεία στην Αριζόνα, διέρρευσε στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να βρίσκεται εγκατεστημένη σε εκατοντάδες χιλιάδες υπολογιστές ανά τον κόσμο. 

Η άδεια χρήσης που χορηγήθηκε στην εταιρεία κατέληξε να βρίσκεται ελεύθερη στο διαδίκτυο και "κατέβηκε" από 750 περίπου χιλιάδες χρήστες σε περισσότερες από 200 χώρες. 

Τα περισσότερα παράνομα downloads του antivirus παρατηρήθηκαν στη Ρωσία, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής κατέλαβαν την έκτη θέση. Η εταιρεία δεν κατήργησε την άδεια, αλλά αποστέλλει μήνυμα σε όσους υπολογιστές έχει εγκατασταθεί παρανόμως το antivirus, υποχρεώνοντας τους χρήστες να αγοράσουν τη νόμιμη έκδοση ή να επιστρέψουν στη δωρεάν έκδοση. 

Από ένα λάθος ωστόσο, όπως σημειώνει η εταιρεία, κατόρθωσαν να ωθήσουν αρκετούς χρήστες στο να αγοράσουν τη νόμιμη έκδοση. 


cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου