'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Τρομοκρατία: Τι κατέγραψε το “βαλιτσάκι” της ΕΥΠ....!!!

Oι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες μεταξύ των κατηγορουμένων που κατέγραψε το περιβόητο «βαλιτσάκι» της ΕΥΠ δεν αποκαλύπτουν κανένα ουσιαστικό στοιχείο για την τρομοκρατική δράση των έξι.

Όπως προκύπτει από την ανάγνωση των επίμαχων συνομιλιών, που έχει στη διάθεσή το “newsbomb.gr” στα… ενδιαφέροντα των νεαρών κατηγορουμένων βρίσκεται κυρίως το ποδόσφαιρο!

Ωστόσο, στην «έκθεση απομαγνητοφώνησης ψηφιακών δεδομένων» που περιλαμβάνεται στη δικογραφία τονίζεται ότι: «Από τις συνομιλίες, καταγράφηκαν μόνο εκείνες το περιεχόμενο των οποίων σχετίζεται με την υπό έρευνα υπόθεση, καθώς και αυτές που αφορούν σε συναφείς υποθέσεις προς αυτή ή άλλες αξιόποινες πράξεις, ενώ δεν αναφέρονται σε θέματα ιδιωτικού και οικογενειακού βίου».
Οι συνομιλίες που αποτελούν μέρος της δικογραφίας είναι μεταξύ του κατηγορουμένου Δημήτρη Μιχαήλ με τον ξάδερφο του. Επίσης του Μιχαήλυ με τον  συγκατηγορούμενό του Κων/νο Σακκά, ο οποίος έχει ήδη κριθεί προφυλακιστέος, και του τελευταίου με υπάλληλο του 11880 σχετικά με τα δρομολόγια από Αθήνα για Αγρίνιο.

Λίγες ημέρες πριν από τη σύλληψη τους οι Μιχαήλ και Σακκάς, σύμφωνα πάντα με την «έκθεση απομαγνητοφώνησης» προγραμμάτιζαν ταξίδι στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

 
Ο… πρόεδρος
Ακόμη, στην ίδια συνομιλία που καταγράφεται στις 27 Νοεμβρίου ανάμεσα στους δυο κατηγορούμενους γίνεται αναφορά σε ένα πρόσωπο που το αποκαλούν «πρόεδρο» και φέρεται να διαμένει στην Κρήτη. Το πρόσωπο αυτό φέρεται να στέλνει στο Μιχαήλ «ρούχα» ενώ σε άλλο διάλογο του δίνει «πεσκέσι» για το δρόμο.

Δ. Μιχαήλ: Είχα πει στον πρόεδρο, ρε παιδί μου. Να μου φέρει ρούχα, ρε παιδί μου, ξέρεις
Κ. Σακκάς: Ναι.
Δ. Μιχαήλ: Κατάλαβες;
Κ. Σακκάς: Ναι, ναι.


Στη συνέχεια αναφέρουν μάλιστα πως «ψήνουν» τον «πρόεδρο» για ν’ ανέβει μαζί τους στη Θεσσαλονίκη όπου προγραμμάτιζαν να πάνε στις 21 Δεκεμβρίου.

Κ. Σακκάς: Και του ‘πα και αυτουνού για πάνω για Σαλόνικα, ξέρω εγώ, αν ψηθεί. Του πα τι κανονίζουμε.

Στους διαλόγους αυτούς κάνουν ακόμη λόγο για μια κοπέλα, την Κατερίνα και για έναν ακόμη νεαρό, το Σ.Σ.

Δυο άτομα στο…μικροσκόπιο;
Στοιχεία για πιθανή εμπλοκή τουλάχιστον δυο ατόμων περιλαμβάνει η νέα δικογραφία που έχει στα χέρια της η 31η τακτική ανακρίτρια ενώπιον της οποίας θα απολογηθούν αύριο οι τέσσερις συλληφθέντες.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που φέρονται να συνδέονται με τους κατηγορουμένους είναι δύο άνδρες από την Πάτρα, οι Φ. Π. και Α. Σ., στα σπίτια των οποίων διενεργήθηκε ήδη έρευνα ύστερα από ανώνυμη καταγγελία, χωρίς ωστόσο να βρεθούν όπλα ή εκρηκτικά.

 
Στη δικογραφία περιλαμβάνονται επίσης πολλά δελτία αστυνομικών ταυτοτήτων χωρίς να αναγράφονται στοιχεία κατόχων, σφραγίδες αστυνομικών, κάρτες επιβίβασης αεροπορικών εταιρειών, ένα εισιτήριο για Βρυξέλλες μέσω Γαλλίας, χειρόγραφες σημειώσεις, κλπ.

http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου