'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

Ζητάει αποζημίωση 1,8 εκατ. από ιερόδουλο!!!

Δεν τον περιποιήθηκε αρκετά…

Ένας αμερικανός φοιτητής, ο Hubert Blackman, ισχυρίζεται ότι υπέστη ψυχολογικό τραύμα από πόρνη στο Λας Βέγκας, οπότε και μηνύει την εταιρεία συνοδών ζητώντας αποζημίωση για ψυχική οδύνη που του προκάλεσε το «τραγικό συμβάν».

Ο Hubert Blackman από τη Νέα Υόρκη ζητάει λοιπόν τα 275 δολάρια που πλήρωσε για τις υπηρεσίας της «συνοδού», καθώς και 1,8 εκατ. δολάρια για ψυχική οδύνη.


Όπως ισχυρίζεται, ο κ. Blackman πήγε στο Λας Βέγκας για διακοπές και ζήτησε μία στρίπερ στο δωμάτιο του ξενοδοχείο. Η κυρία του χόρεψε για 155 δολάρια, ενώ πήρε και άλλα 120 για τη σεξουαλική πράξη.


Την επόμενη μέρα, ο Hubert Blackman κάλεσε την υπηρεσία και ζήτησε πίσω τα χρήματά του, γιατί δεν έμεινε ικανοποιημένος, επειδή η στρίπερ δεν έμεινε όπως είχανε συμφωνήσει για μία ώρα, αλλά για μισή.


Επίσης, ισχυρίστηκε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη σεξουαλική πράξη, καθώς δεν μπορούσε να αποδώσει σωστά, επειδή ήταν μεθυσμένος.


Όταν η εταιρεία απάντησε ότι δεν του επιστρέφει τα χρήματα κάλεσε την αστυνομία, η οποία απείλησε να τον συλλάβει για πορνεία…http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου