'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Βρήκαν λίρες και μετοχές σε υπόγειο νοσοκομείου της Πάτρας!!!!

Μπροστά σε ολόκληρο θησαυρό βρέθηκαν εργαζόμενοι στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, όταν ο νέος του διοικητής τους έδωσε εντολή να κάνουν ένα ξεσκαρτάρισμα στο υπόγειο του νοσοκομείου.

Στο πλαίσιο της γενικής φασίνας, εντοπίστηκαν τα κλειδιά μιας τραπεζικής θυρίδας, η οποία είχε μέσα της μια ολόκληρη περιουσία.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό και γράφτηκε στην τοπική εφημερίδα «Κόσμος», στην θυρίδα υπάρχουν τίτλοι ιδιοκτησίας μετοχών, αξιόγραφα αλλά και διαθήκες που περιλαμβάνουν δωρεές στο Νοσοκομείο. Ακόμα, 323 λίρες παλαιάς κοπής (αξίας περίπου 240 ευρώ η καθεμία) αλλά και μετοχές αγνώστου ύψους και αξίας της  Ιονικής Τράπεζας της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τα έγγραφα κατάθεσης που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, η θυρίδα βρίσκεται σε τραπεζικό κατάστημα της Πάτρας. Για να εξακριβωθεί η αξία των μετοχών αλλά και ο τρόπος εξαργύρωσης τους, έχει ήδη με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου διορισθεί πληρεξούσιος δικηγόρος και έχει σταλεί σχετικό έγγραφο στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Όπως εκτιμά ο διοικητής του Καραμανδάνειου, εάν η περιουσία αυτή αξιοποιηθεί από το νοσηλευτικό ίδρυμα, τότε... το ταμείον από μείον θα πάει στο συν, αφού οι αρνητικοί ισολογισμοί αυτομάτως θα γίνουν ενεργητικοί έχοντας θετικά αποτελέσματα και αφήνοντας οικονομικά αποθέματα...



star.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου