'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Πλιάτσικο στα σκηνικά του "Νησιού"...!!!

Aπίστευτη ντροπή!
 
Η σειρά δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί και -όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελούντας Βαγγέλης Μαυρικάκης- έχει ήδη ξεκινήσει το… πλιάτσικο των σκηνικών!...... 


Τι παίρνουν οι φαν –και μη- της σειράς; Πόρτες, παράθυρα, ταμπέλες και γενικώς ό,τι μετακινείται καταγγέλλει ο κ. Μαυρικάκης ζητώντας να προστατευθεί ο χώρος!
«Αυτό που παρουσιάστηκε απόψε είναι μια λεηλάτηση των σκηνικών. Ορισμένοι έξυπνοι πήγανε και αποξήλωσαν τις ταμπέλες που είχανε τα μαγαζιά, τα φανάρια, τα πήραν. Αύριο θα πάρουνε πόρτες, μεθαύριο ακόμα και τοίχους, πιστεύω μέχρι την Κυριακή να μην έχει μείνει τίποτα» υπογράμμισε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο πρόεδρος της Ελούντας.

Το δημοτικό συμβούλιο -πανικόβλητο για να προλάβει την... "πλιατσικομανία"- συζήτησε το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Δήμος Αγίου Νικολάου την προστασία και συντήρηση των σκηνικών της δημοφιλούς σειράς, για τα οποία η εταιρεία παραγωγής αποχωρώντας με δημόσια δήλωση υπογράμμισε ότι παραχωρούνται στους τοπικούς φορείς για να αναλάβουν την προστασία και τη φροντίδα τους.


Δεν πρόλαβε να… λύσει όμως το καράβι και ήδη κάποιοι πήραν αναμνηστικά της σειράς στο σπίτι τους!



star
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου