'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Σε μόνιμη σχέση με τα… σκάνδαλα!!!

Πρόσφατα δήλωσε ότι έχει σταθερό δεσμό για να διασκεδάσει τις κατηγορίες εις βάρος του, ωστόσο μάλλον ο ιταλός πρωθυπουργός εννοούσε ότι είναι σε μόνιμη σχέση με τα… σκάνδαλα, καθώς δεν έχουν τέλος οι πικάντικες αποκαλύψεις με πρωταγωνιστή τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. 

Σε συνέντευξή της στη δημόσια τηλεόραση «Rai», η συνοδός πολυτελείας Νάντια Μακρί, δήλωσε ότι συμμετείχε σε «πάρτυ επί πληρωμή», με τον ιταλό πρωθυπουργό, για το οποίο έλαβε πέντε χιλιάδες ευρώ. «Ήμασταν έξι με επτά νεαρές κοπέλες και κάναμε όλες σεξ με τον πρωθυπουργό», τόνισε η Μακρί, επιβεβαιώνοντας παράλληλα και την παρουσία της ανήλικης μαροκινής Ρούμπι Καρίμα. 

Σήμερα, και ενώ σύσσωμη η αντιπολίτευση ζητά την παράιτηση Μπερλουσκόνι, αποστάσεις από τον Καβαλιέρε τήρησε και το Βατικανό. «Η Αγία Έδρα παρακολουθεί την ιταλική επικαιρότητα με μεγάλη προσοχή και ανησυχία. Η Καθολική Εκκλησία καλεί, όλους όσους έχουν αναλάβει θέσεις ευθύνης στο πολιτικό, δικαστικό και διοικητικό τομέα, να αναλάβουν την δέσμευση για μία πιο εύρωστη ηθικής στάση, με αίσθηση δικαιοσύνης και νομιμότητας», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών του Βατικανού, καρδινάλιος Ταρτσίζιο Μπερτόνε.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, πρόκειται για μία έμμεση, πλην σαφή αποδοκιμασία της στάσης του «Καβαλιέρε», σχετικά με τα νέα σκάνδαλα. Όλοι οι αναλυτές συγκλίνουν στη διαπίστωση ότι μία τυχόν αρνητική στάση της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, μπορεί να έχει πολύ υψηλό κόστος, για τον Σίλβιο, σε περίπτωση πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

Από την πλευρά τους, οι συνήγοροι υπεράσπισης του επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης, πρόκειται να γνωστοποιήσουν επίσημα, με αναλυτική επιστολή τους προς τους εισαγγελείς του Μιλάνου, ότι ο πελάτης τους δεν πρόκειται να παρουσιαστεί για ανάκριση. «Η εισαγγελία του Μιλάνου δεν είναι αρμόδια για να ασχοληθεί με την όλη υπόθεση», τονίζουν οι δικηγόροι Πιέρο Λόγκο και Νικκολό Γκεντίνι. 


http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου