'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Της έκλεψαν τρεις τόνους ξύλα που είχε για τον χειμώνα!!!

Στον πρώην δήμο Βεργίνας στην Ημαθεία

Δεν πίστευε στα μάτια της η ιδιοκτήτρια μιας αποθήκης σε χωριό του πρώην δήμου Βεργίνας στην Ημαθία, όταν διαπίστωσε ότι είχαν κάνει… φτερά περισσότεροι από τρεις τόνους καυσόξυλα που είχε αποθηκεύσει για να περάσει ζεστό χειμώνα δίπλα στην σόμπα της.


Η πρωτοφανής κλοπή την οποία κανείς δεν αντιλήφθηκε, αποκαλύφθηκε όταν η γυναίκα πήγε στην αποθήκη του σπιτιού της με το καροτσάκι για να βάλει λίγα κούτσουρα για την σόμπα και διαπίστωσε ότι ήταν… εντελώς άδεια! Κάποιοι επιτήδειοι είχαν καταφέρει μέσα στη νύχτα να «σηκώσουν» ακόμη και το τελευταίο κούτσουρο!

Κι επειδή τρεις τόνοι καυσόξυλα δε μεταφέρονται έτσι εύκολα χωρίς θόρυβο, η γυναίκα ρώτησε τους γείτονες αν άκουσαν κάτι. Εκεί, την περίμενε νέα έκπληξη, καθώς παραδέχθηκαν ότι άκουσαν θόρυβο, αλλά πίστεψαν ότι φόρτωνε ο γιος της τα καυσόξυλα για το… δικό του σπίτι! Έτσι, η άτυχη γυναίκα θα υπομένει το κρύο περιμένοντας την… επόμενη σύνταξη του ΟΓΑ για να αγοράσει καυσόξυλα, αλλά και να πάρει καλύτερα μέτρα ασφαλείας για την αποθήκη της


protothema
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου