'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

23 χρόνια μετά την απαγωγή της, βρήκε τους βιολογικούς της γονείς!!!!

Η Carlina White είχε απαχθεί μερικές μέρες μετά τη γέννησή της. 23 ολόκληρα χρόνια μετά κατάφερε να ενωθεί ξανά με την οικογένειά της.
 
Το παιδί εξαφανίστηκε μέσα από την κούνια του, στο νοσοκομείο του Harlem, όπου την είχαν μεταφέρει οι γονείς της 19 μέρες μετά τη γέννησή της λόγω πυρετού. Η νοσοκόμα στην οποία την άφησαν, άρπαξε το βρέφος και εξαφανίστηκε.

Μόνο που η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική και την παρουσιάζει δημοσίευμα της New York Post. Η γυναίκα που πήρε το παιδί δεν ήταν νοσοκόμα, αλλά κάποια που φορώντας μια λευκή ρόμπα, τριγυρνούσε επί εβδομάδες σε διάφορα μαιευτήρια περιμένοντας την ευκαιρία να πάρει ένα μωρό.


 
Το παιδί δεν ξαναβρέθηκε ποτέ. Η Carlina διαβεβαιώνει ότι η γυναίκα που γνώρισε ως μητέρα, έκανε χρήση ναρκωτικών, την κακομεταχειριζόταν και της αποκάλυψε την αλήθεια πριν από λίγα χρόνια.
 
Η Carlina έμεινε έγκυος σε ηλικία 16 ετών και μόλις τότε άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, επειδή η “μητέρα” της δεν είχε να της δώσει το πιστοποιητικό της γέννησης. Το ίδιο πρόβλημα παρουσιάστηκε και όταν προσπάθησε να βγάλει δίπλωμα οδήγησης και να βρει δουλειά.


 
Τότε, αποφάσισε να επικοινωνήσει με το Αμερικανικό Κέντρο Εξαφανισμένων Παιδιών και ανέφερε την περίπτωσή της. Μετά από έρευνα, εντόπισε την πραγματική μητέρα, την Joy White, που έχει πλέον χωρίσει με τον πατέρα της, Carl Tyson . Η νεαρή γυναίκα ανακάλυψε ακόμη ότι έχει δυο αδέλφια, ηλικίας 21 και 18 ετών, καθώς και τρία ανίψια.



tlife
ierosagon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου