'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Πρωτοχρονιάτικες κλωτσιές σε γνωστό μοντέλο!!!

Η ιστορία που θα διαβάσετε είναι κομματάκι περίεργη...και εξόχως ενδιαφέρουσα. 

Το παλικάρι αυτό ανήκει στον εφοπλιστικό κόσμο και ενώ είναι παντρεμένο το αγόρι...έχει μια αδυναμία. 
 
Τις γυναίκες. Και εγώ ρωτάω. Και τι ήθελες και παντρεύτηκες;

Αυτό βεβαίως είναι θέμα επιλογής...ή μήπως στην συγκεκριμένη φάση δεν ήταν; Αναρωτιέμαι...στο θέμα μας τώρα. 


Εδώ και μερικούς μήνες ο εφοπλιστής νοίκιασε ένα διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή του Κολωνακίου προκειμένου να ικανοποιεί τα "θέλω του". Και τα "θέλω του" ήταν ένα πολύ γνωστό μοντέλο-μπορεί και εστεμμένο παλαιότερα- που του είχε πάρει το μυαλό...την καρδιά και βεβαίως πολλά λεφτά. 

Ο δεσμός κρατήθηκε για ευνόητους λόγους μυστικός, μέχρι την στιγμή που το μοντέλο κυκλοφορούσε για τα ψώνια της με την συνοδεία δύο μπρατσαράδων. Στην αρχή τους περάσαμε για μοντέλα. Αλλά μετά καταλάβαμε ότι λόγω ύψους μάλλον bodyguard ήταν. 

Και πραγματικά αναρωτήθηκα...Από πού κι ως πού; Κάπως έτσι η ιστορία έγινε γνωστή σε μυημένους και όλοι μετρούσαν τον χρόνο υποστηρίζοντας ότι ο εφοπλιστής θα αφήσει την οικογένειά του για το μοντέλο. Το πάθος όμως και το δίπορτο κούρασαν το κορίτσι και ξαφνικά του ζήτησε να χωρίσουν...

Ποιός είδε τον εφοπλιστή και δεν τον φοβήθηκε. την πρώτη μέρα τα έσπασε στο σκάφος του, την δεύτερη δεν πήγε καθόλου στο γραφείο και την τρίτη αποφάσισε να στείλει τον έμπιστό φουσκωτό του στο σπίτι του μοντέλου για να πάρει πίσω όλα του τα δώρα. Κομμάτια πανάκριβα κοσμήματα και ρούχα από τα ταξίδια τους στο εξωτερικό. Το κορίτσι αντέδρασε και ζήτησε να μιλήσει μαζί του αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. 

Μάλιστα η ίδια υποστηρίζει ότι κάποια στιγμή στην προσπάθειά της να απωθήσει τον Bodyguard την σκούντηξε τόσο άσχημα που χτύπησε το χέρι και το κεφάλι της...Το σκηνικό ολοκληρώθηκε και με κάτι ξώφαλτσες κλωτσιές εκατέρωθεν.

Στο τέλος τα δώρα επεστράφησαν στον εφοπλιστή και το κορίτσι έμεινε να κλαίει την μοίρα της. Αλλά όπως σας έγραψα νωρίτερα...Ο καθένας πληρώνει τις επιλογές του...Καλή χρονιά



Πηγή:gossip-tv
http://alepounews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου