'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Ξεκινούν περιπολίες, για να προστατεύσουν τα σπίτια τους...

Με νυχτερινές περιπολίες, που θα ξεκινήσουν αμέσως μετά την περίοδο των γιορτών, αποφάσισαν ν’ αντιμετωπίσουν τις επιδρομές των διαρρηκτών οι κάτοικοι της Παύλιανης στη Φθιώτιδα, έπειτα από τα αυξημένα κρούσματα διαρρήξεων που παρουσιάστηκαν το τελευταίο διάστημα στο χωριό.

Αφορμή για την εξέλιξη αυτή στάθηκε η εικόνα που αντίκρισαν αρκετοί ιδιοκτήτες σπιτιών -οι οποίοι ωστόσο δεν διαμένουν μόνιμα στην Παύλιανη- όταν ανέβηκαν στο χωριό για τις ημέρες των γιορτών των Χριστουγέννων.


Βρήκαν τα σπίτια τους «ανοιγμένα» και σε ορισμένες περιπτώσεις λεηλατημένα από το πέρασμα των διαρρηκτών, που είχαν αφαιρέσει οτιδήποτε πολύτιμο υπήρχε μέσα σ' αυτά και μπορούσε να μεταφερθεί.


Σε κάποια νοικοκυριά έλειπαν ακόμη και οι κουβέρτες αλλά και τρόφιμα που δεν αλλοιώνονται, και τα οποία οι ιδιοκτήτες είχαν αφήσει στο σπίτι από την προηγούμενη φορά που είχαν ανέβει στην Παύλιανη.


Εξαιτίας αυτής της κατάστασης, οι κάτοικοι της Παύλιανης κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών πραγματοποίησαν συνάντηση, όπου και συζήτησαν το πρόβλημα. Αποφάσισαν, λοιπόν,  να «πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους» και να περιφρουρήσουν οι ίδιοι το χωριό.

Μαζεύτηκαν μάλιστα και ονόματα κατοίκων που διαμένουν μόνιμα στο χωριό ή μένουν στη Λαμία και έχουν τη δυνατότητα ν’ ανεβαίνουν συχνά, από τα οποία θα σχηματιστούν οι ομάδες των δύο ατόμων που θα αναλάβουν το έργο των νυχτερινών περιπολιών.



Πηγή:amfissapress.gr
http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου