'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Γάμος... με το ζόρι για ανήλικη...!!!

Εντονες συζητήσεις και μεγάλη αναστάτωση έχουν προκαλέσει σε χωριό της ευρύτερης περιοχής, οι προσπάθειες ενός πατέρα να παντρέψει την ανήλικη κόρη του με άνδρα που έχει τα υπερδιπλάσια χρόνια ηλικίας από εκείνη!

Σύμφωνα με καταγγελίες η μαθήτρια οδηγείται σε γάμο, παρά τη θέλησή της, αφού όχι μόνο εξακολουθεί να πηγαίνει σχολείο, αλλά δεν επιθυμεί να «σκλαβωθεί» σε τέτοια ηλικία!


Από την άλλη πλευρά ο μέλλων γαμπρός δηλώνει φουλ ερωτευμένος μαζί της και φαίνεται πως τα έχει βρει με τους γονείς του κοριτσιού, οι οποίοι όπως ο νόμος ορίζει θα πρέπει να υπογράψουν για να τελεσθεί το μυστήριο!


Σύμφωνα με τις καταγγελίες γειτόνων, η νεαρή από την ημέρα που άκουσε την «εντολή» του πατέρα να οδηγηθεί σε γάμο, έχει πέσει σε κατάθλιψη, και οι τσακωμοί με τους γονείς της ήταν σε καθημερινή βάση. Κάποιος μάλιστα είπε πως... μέχρι και ξύλο έφαγε, χωρίς όμως αυτό να έχει επιβεβαιωθεί.


Ο πατέρας από την πλευρά του δηλώνει πως «η κόρη του θέλει τον μέλλοντα σύζυγό της» και μάλιστα «σηκώνει τους ώμους του» ισχυριζόμενος πως δεν μπορούσε να την αποτρέψει από το να προχωρήσει σε γάμο σε μία τόσο μικρή ηλικία.


Η περιοχή πάντως βοά! Μάλιστα ορισμένοι κάτοικοι φθάνουν στο σημείο να πουν πως κάποιος -ίσως ακόμη και ειδικός κοινωνικός λειτουργός- θα πρέπει να μιλήσει στους γονείς. Εκτός βέβαια και αν το κορίτσι έχει μεταπεισθεί, έχει αλλάξει γνώμη και πλέον βρίσκεται κοντά στον όπως δείχνουν τα πράγματα μέλλοντα σύζυγό της. Τέτοια φαινόμενα συναντάμε συχνά σε ορισμένες κοινωνικές ομάδες όπως τσιγγάνους κλπ, ή σε μουσουλμανικές πληθυσμιακές ομάδες. Αυτή όμως η περίπτωση είναι ξεχωριστή.


πηγή: dete
tsak-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου