'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Φοβήθηκε τον μπράβο... και δεν έκανε μήνυση!!!

Την παραμικρή εξέλιξη δεν είχε τελικά η περιβόητη υπόθεση ξυλοδαρμού σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας, κατά την οποία ένας ...τράβηξε μέχρι και όπλο!

Παρά τη σοβαρότητα του περιστατικού, ούτε οι αστυνομικές αρχές φαίνεται να ασχολήθηκαν περαιτέρω αλλά ούτε καν και οι εμπλεκόμενοι, και κυρίως ο 32χρονος θαμώνας από την Κ. Αχαΐα, ο οποίος δέχθηκε επίθεση ξυλοδαρμού χωρίς να φταίει. Και δεν υπήρξε συνέχεια από αυτόν και την παρέα του για έναν και μοναδικό λόγο: Τον φόβο για τις συνέπειες που μπορεί να υποστούν σε περίπτωση που υποβάλλουν κάποια μήνυση.

Τόσο εναντίον των «νταήδων» που ξυλοφόρτωσαν τον πρώτον, όσο και του ενός εξ αυτών που έφτασε στο σημείο να βγάλει το «σιδερικό» και να το κολλήσει στην πλάτη του φίλου του 32χρονου, απειλώντας τον για τη ζωή του. Το ότι δεν δόθηκε συνέχεια, λοιπόν, από την πλευρά των θιγομένων μέσω της δικαστικής οδού ήταν, λίγο πολύ, αναμενόμενο αφού το πιθανότερο, ως σενάριο, που φοβήθηκαν τα θύματα του άγριου νυχτερινού περιστατικού, ήταν ένας νέος ξυλοδαρμός, ίσως ακόμα και καρτέρι κατά της ζωής τους. Όμως εκείνο που επίσης δεν συνέβη ήταν η διερεύνηση της περίπτωσης εκ μέρους των διωκτικών αρχών. Ειδικότερα μάλιστα σε ό,τι αφορά τον έναν από τους «νταήδες» ο οποίος τράβηξε το όπλο και απείλησε τον έναν θαμώνα της παρέας. Για τον οποίο, μάλιστα, λέγεται πως είναι αρκετά «γνωστός» τόσο στη νύχτα, όσο και στην αστυνομία. Και ότι ο ίδιος είχε ξαναπασχολήσει τις αστυνομικές αρχές και στο παρελθόν, ακόμα και την εποχή κατά την οποία διοικητής στην ασφάλεια της Πάτρας ήταν ο Θανάσης Νταβλούρος.


Τον χτύπησαν για να...

μην βγει απ' την τουαλέτα...
Θυμίζουμε πως όλα συνέβησαν πριν από δύο εβδομάδες, ξημερώματα Κυριακής, στον προαύλιο χώρο νυχτερινού κέντρου στην Πάτρα. Το επεισόδιο ξεκίνησε από τις τουαλέτες του καταστήματος όπου είχε πάει ο 32χρονος από την Κ. Αχαΐα. Όταν θέλησε να βγει ...έπεσε πάνω στους τρεις «νταήδες» οι οποίοι τον διέταξαν να παραμείνει μέσα μέχρι να τον ειδοποιήσουν. Προφανώς δεν έκαναν κάποια νόμιμη συναλλαγή ή συζήτηση και γι' αυτό εκείνος μάλλον τους ενοχλούσε. Όμως ο 32χρονος επέμεινε να βγει για να επιστρέψει στο τραπέζι του και τότε δέχθηκε ως τιμωρία τον ξυλοδαρμό από τους τρεις. Και μάλιστα ο ένας έβγαλε και σιδερογροθιά. Το περιστατικό εξελίχθηκε και έξω από το μαγαζί με τους υπόλοιπους της παρέας του 32χρονου. Μέχρι που ο... πιο «νταής», που είδε ότι δεν τα έβγαζε πέρα μόνος του πια, τράβηξε το «σιδερικό» και το έβαλε στη μέση του ενός...


πηγή: dete
tsak-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου