'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Η Ferrari σκόνταψε στην οδό Ιωαννίνων...!!

Η ατυχία δεν έχει τέλος για τους παίκτες της ΑΕΛ, οι οποίοι πέραν της κακής αγωνιστικής κατάστασης έχουν να αντιμετωπίσουν και άλλου είδους κακοδαιμονίες.

Μετά τον Ντανιέλ Κουζέν λοιπόν, ο οποίος είχε τρακάρει πριν λίγο καιρό, ήταν η σειρά του Τουμέρ Μετίν να συμμετάσχει σε αυτοκινητιστικό. 

Σοβαρό τροχαίο στην οδό Ιωαννίνων είχε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Τουμέρ Μετίν, αλλά ευτυχώς για τον άσσο της ΑΕΛ, χωρίς ο ίδιος να πάθει το παραμικρό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τούρκος μέσος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητό, αλλά ο ίδιος βγήκε σώος από το όχημα του.

Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Οι γιατροί έκριναν πως η κατάσταση του 36χρονου ποδοσφαιριστή δεν ενέπνεε ανησυχία και η υγεία του δεν διέτρεχε κίνδυνο, και αποφάσισαν να μην τον κρατήσουν στο νοσοκομείο. 

Ο Τουμέρ Μετίν σίγουρα είχε άγιο που από ένα τέτοιο ατύχημα βγήκε σώος, αρτιμελής και χωρίς σοβαρό τραυματισμό. Όσον αφορά το αυτοκίνητό του μια πολυτελή Ferrari F430, υπέστη τεράστια ζημιά, αλλά αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που έχει σημασία.

Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο οι αρχές ανέφεραν ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, ούτε είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα.

Απο: aelole
http://crimesonair.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου