'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Ποια γυναίκα ήταν και είναι το πρότυπο της Αλεξανδράτου;;;!!!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου κάθε φορά που εμφανίζεται στο προσκήνιο μας εκπλήσσει.  

Την έχουμε δει να κάνει ακραία πράγματα, την έχουμε ακούσει να λέει βαριές κουβέντες για πολύ σημαντικούς ανθρώπους του καλλιτεχνικού -και όχι μόνο χώρου- και γενικότερα είναι μια προσωπικότητα που τhς αρέσει να προκαλεί. Αναρωτιέστε γιατί; Η απάντηση έρχεται δια στόματος Τζούλιας. 

Το μοντέλο, τραγουδίστρια, παρουσιάστρια, πρωταγωνίστρια σε αισθησιακές ταινίες…, τα κάνω όλα και συμφέρω, κατά το παρελθόν αποκάλυψε σε πολύ κοντινούς της ανθρώπους πως ως πρότυπο έχει τη μια και μοναδική... Marilyn Monroe. 

Από πολύ μικρή ηλικία, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, η Τζούλια Αλεξανδράτου, μελετούσε την πορεία του απόλυτου sex symbol και είχε βάλει στόχο να της μοιάσει. Η Marilyn Monroe αδιαμφισβήτητα υπήρξε και θεωρείται μέχρι και σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του 20ου αιώνα. Εκκεντρική, προκλητική, χωρίς να φοβάται να ζει με πάθος την κάθε της επιθυμία και απολύτως θελκτική. 

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στο περιβάλλον της, πως ήθελε πάρα πολύ να χαράξει την ίδια πορεία με τη μεγάλη star καθώς και να μείνει στην ιστορία. Χαρακτηριστικά, η ίδια η Τζούλια, πριν ap;o περίπου 3 χρόνια, είπε σε πολύ καλό της φίλο, πως θα πεθάνει νωρίς, όπως η Marilyn, για να είναι νέα, ωραία, επιτυχημένη και με λαμπρή πορεία, ώστε να μείνει για πολλά χρόνια χαραγμένη στο νου όλου του κόσμου και να γραφτούν τα “κατορθώματά” της, στην ιστορία…! 

Γεγονός που αποδεικνύεται αν κάποιος παρατηρήσει καλά τις προσπάθειες που έκανε η Τζούλια Αλεξανδράτου κατά το παρελθόν, όπως για παράδειγμα τη φωτογράφιση που ζήτησε να κάνει για λογαριασμό του περιοδικού “NITRO” με τίτλο “Τζούλια αλά Merilyn”.

Πηγή
http://alepounews.blogspot.com/2010/08/blog-post_1629.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου