'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Μυστικά των stars για τέλειο σώμα!!!!!

Πρότυπο για χιλιάδες γυναίκες ανά τον κόσμο αποτελούν οι διάσημες κυρίες του θεάματος, οι οποίες καταφέρνουν τα τραβήξουν τα βλέμματα των αντρών με το καλλίγραμμο κορμί τους! 

Αλλες ζουμερές, άλλες fans της γυμναστικής, όλες τους κάνουν τον γυναικείο πληθυσμό να αναρωτιέται πώς διατηρούν την αψεγάδιαστη σιλουέτα τους.
Να λοιπόν μερικά από τα μυστικά τους…


Γκουέν Στεφάνι
Από τις τραγουδίστριες, εκείνη που παραμένει ίνδαλμα εκτός από τη μουσική της και για τη σιλουέτα της εδώ και πάνω από μία δεκαετία είναι η Γκουέν Στεφάνι. Στα 42 της χρόνια και με δύο εγκυμοσύνες καταφέρνει μέχρι τώρα να μένει αδύνατη. Για να διατηρήσει τη φόρμα της τρώει λαχανικά, λευκό κρέας και αντί για ψωμί καταναλώνει γλυκοπατάτα. Πάντως έχει παραδεχτεί ότι πάντα ακολουθούσε δίαιτα, ενώ η τωρινή της διατροφή της επιτρέπει μία στο τόσο να τρώει ένα γεύμα της προτίμησής της. Το «τρέξιμο» με τα παιδιά της, όπως λέει, αρκεί για γυμναστική.

Χίλαρι Σουάνκ
Η Χίλαρι Σουάνκ διαθέτει μία από τις πιο αξιοζήλευτες φιγούρες στον χώρο της showbiz. Το καλογυμνασμένο της σώμα το διατηρεί με τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικές ουσίες. Καταναλώνει αυξημένες ποσότητες πράσινου τσαγιού αντί για καφέ, πολλά φρούτα και δημητριακά, ενώ από κρέας προτιμά το λευκό. Πολλοί μάλιστα τη θεωρούν τη διασημότητα με την περισσότερη ενέργεια, ενώ τους μυς που απέκτησε κατά τα γυρίσματα της ταινίας «Million Dollar Baby» τους διατηρεί μέχρι και σήμερα. Αυτό το καταφέρνει κάνοντας Krav Maga, μια τεχνική αυτοάμυνας, ισραηλινής προέλευσης. Παράλληλα της αρέσει να κάνει βάρη.

Τζένιφερ Ανιστον
Η Τζένιφερ Ανιστον μπορεί να έχει περάσει τα σαράντα, αλλά παραμένει πάντα σε φόρμα. Το διαιτολόγιό της περιέχει άφθονα φρέσκα λαχανικά, αβγά, ψωμί σικάλεως και σολομό, ο οποίος είναι πλούσιος σε Ω3 λιπαρά οξέα και περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες. Η χολιγουντιανή σταρ ανέκαθεν στη ζωή της ακολουθούσε υγιεινό τρόπο διατροφής, με αποτέλεσμα να μην υποβάλλεται σε αυστηρές δίαιτες. Απλώς κάνει τέτοια διατροφή, ώστε να διατηρεί το βάρος της. Οσον αφορά την άσκηση, προτιμά το καθημερινό τρέξιμο, ενώ πέντε φορές την εβδομάδα κάνει και yogabeat, δηλαδή άσκηση με μικρές κινήσεις στους ρυθμούς της μουσικής.



Χάλι Μπέρι
Η Χάλι Μπέρι αποτελεί φαντασίωση πολλών αντρών, χάρη στις εκρηκτικές καμπύλες της, κάτι που όλοι θυμούνται από την εμφάνισή της με μαγιό στην ταινία του Τζέιμς Μποντ «Die another day». Η γνωστή ηθοποιός σε ό,τι αφορά τη διατροφή της τονίζει ότι αυτό που προέχει είναι να τρώει σπιτικό φαγητό. Γι’ αυτό της αρέσει να μαγειρεύει μόνη της. Επειδή όμως πάσχει από διαβήτη, τρώει συγκεκριμένες τροφές, όπως όσπρια, δημητριακά ολικής άλεσης, γιαούρτι και ωμά καρότα. Το πρόγραμμα που της έχει ετοιμάσει ο προσωπικός της γυμναστής ακολουθεί τη μέθοδο 321. Κάνει δηλαδή τρεις ασκήσεις για την καρδιά, δύο για τη μυϊκή της δύναμη και μία για το μπούστο.

Σάλμα Χάγεκ
Πώς γίνεται μια γυναίκα με «μεσογειακό» σώμα να διατηρείται σε άψογη κατάσταση; Η Σάλμα Χάγεκ έχει υπέροχες καμπύλες, παρ’ ότι δεν είναι από τη Μεσόγειο. Η γοητευτική Μεξικάνα δεν στερείται τις μεγάλες της γαστριμαργικές αγάπες, αλλά με λίγη προσοχή παραμένει σε άριστη φόρμα. Απολαμβάνει καθημερινά πλούσιο πρωινό με γάλα, καφέ και ένα γλυκό φούρνου, όπως μπράουνις ή ένα κομμάτι κέικ σοκολάτας! Μεσημεριανό της αποτελεί συνήθως μια μικρή μερίδα ζυμαρικών ή κρέας με λαχανικά, ενώ για βραδινό προτιμά σούπα ή ψάρι. Ως γνήσια Λατίνα γυμνάζεται χορεύοντας σε πίστες που διαθέτει το γυμναστήριο που επισκέπτεται, ενώ όταν ο καιρός ενδείκνυται, απολαμβάνει ιδιαίτερα το κολύμπι στη θάλασσα.

Τζένιφερ Λόπεζ
Αξια αναφοράς και με το παραπάνω είναι για τις χυμώδεις καμπύλες της και η Τζένιφερ Λόπεζ. Η διάσημη τραγουδίστρια ακολουθεί ισορροπημένη διατροφή που της επιτρέπει να καταναλώνει τροφές που στο σύνολό τους της δίνουν ώς 1.400 θερμίδες την ημέρα. Το μυστικό της κόλπο είναι ένα είδος αρωματοθεραπείας που ακολουθεί για να μειώνεται η όρεξή της. Η 41χρονη ντίβα μυρίζει έλαια είτε από κόκκινο γκρέιπφρουτ είτε από λεβάντα ανάμεσα στα γεύματα κι έτσι ηρεμεί την… πείνα της αποφεύγοντας να τρώει περιττές ποσότητες. Γυμνάζεται συνήθως κολυμπώντας, κάνοντας ποδήλατο ή με λίγο τρέξιμο.

Τζέσικα Μπίελ
Θαυμαστή για το κορμί της είναι αδιαμφισβήτητα η Τζέσικα Μπίελ. Η νεαρή ηθοποιός αποκαλείται μάλιστα από κάποιους «το Σώμα», καθώς οι μύες της την έχουν κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ηθοποιούς της γενιάς της. Χωρίς να στερείται κάτι ιδιαίτερο, το κρυφό της όπλο είναι τα πολλά μικρά γεύματα. Τρώει έξι μικρά γεύματα την ημέρα για να είναι σε επαγρύπνηση ο μεταβολισμός της και να κάνει πολλές καύσεις. Για να γυμνάζεται προτιμά τη μέθοδο 30/30, δηλαδή κάνει ασκήσεις που απαιτούν έντονη μυϊκή δύναμη για τριάντα δευτερόλεπτα και τα επόμενα τριάντα ξεκουράζεται μέχρι να συνεχίσει με την επόμενη άσκηση.

Ζιζέλ
Για τις περισσότερες γυναίκες πρότυπο αποτελούν τα μοντέλα. Η Ζιζέλ λοιπόν είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα των τελευταίων χρόνων και η σιλουέτα της κάνει κάποιες σχεδόν να τη μισούν. Η 30χρονη καλλονή τρώει πολλά φρούτα, λαχανικά, σούπες, ανάμεικτες σαλάτες και πίνει πολύ νερό. Πριν πάρει το πρωινό της πίνει ένα ποτήρι λεμονάδα που ευνοεί τη διούρηση, ώστε να αποτοξινώνεται καλύτερα ο οργανισμός της. Παρά το γεγονός ότι έχει στο ιστορικό της μια εγκυμοσύνη, παραμένει γυμνασμένη, καθώς πάντα λάτρευε τα σπορ, όπως μπέιζμπολ, βόλεϊ, σέρφινγκ, και φυσικά τη γιόγκα.

Κέιτ Χάντσον
Αν και κάποιοι έχουν αναφέρει ότι η Κέιτ Χάντσον μετά την εγκυμοσύνη της έμοιαζε να πάσχει από ανορεξία, πολλές γυναίκες θέλουν να μάθουν πώς παραμένει τόσο αδύνατη και γυμνασμένη. Το μυστικό της είναι ότι έχει «τσακωθεί» με τους υδατάνθρακες. Δεν περιλαμβάνονται με λίγα λόγια σε κανένα γεύμα της, ενώ αθλείται κάνοντας τρέξιμο, γιόγκα και πιλάτες. Ως μέσο μεταφοράς προτιμά το ποδήλατο. Παρ’ όλα αυτά ασκείται καθημερινά όχι για να αδυνατίσει, καθώς δεν φαίνεται να το είχε ποτέ ανάγκη, όσο για να διατηρεί την ενέργειά της και να τονώνεται ο οργανισμός της.


Ρις Γουίδερσπουν
Μια ιδιαίτερη περίπτωση όσον αφορά το βάρος είναι η Ρις Γουίδερσπουν. Η 34χρονη ηθοποιός στο παρελθόν υπήρξε πιο… καμπυλωτή σε σχέση με σήμερα, που έχει αποκτήσει και δύο παιδιά. Αυτό συμβαίνει διότι ο μεταβολισμός της χρειαζόταν περισσότερη προσοχή. Για να παραμείνει φυσιολογική σε βάρος πάντα πρόσεχε τι τρώει. Η ξανθιά ηθοποιός καταναλώνει δημητριακά ολικής άλεσης και λαχανικά για μεσημεριανό, ψάρι ή κρέας με γαρνιτούρα της προτίμησής της για βραδινό. 


Προτιμά τα φρούτα πάντα ως σνακ και όχι ως επιδόρπιο στο γεύμα της. Οπως αναφέρει, αγαπημένα της είναι τα μήλα, τα αχλάδια και οι μπανάνες. Ο προσωπικός της γυμναστής της έχει προτείνει να κάνει yoga hop, άσκηση που αναμειγνύει κινήσεις της γιόγκα με αυτές της hip hop. Πρόκειται για καθαρά αεροβική άσκηση, με την οποία μπορείς να χάσεις μέχρι και 300 ή 400 θερμίδες την ώρα.




Πηγή:madata.gr
http://alepounews.blogspot.com/2010/10/stars_23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου