'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2011

Σ. Φειδά: “Τρεις φορές το νυφικό μου έμεινε στην ντουλάπα!!!!!”

Η παρουσιάστρια του “Σπίτι από την αρχή” μιλά για την εμπειρία της στην τηλεόραση, την ομάδα της εκπομπής της και το γάμο...

Δεν της αρέσει το μελό, στέκεται στην ουσία και προσπαθεί να δώσει τον καλύτερο εαυτό της κάθε φορά. Ο λόγος για την παρουσιάστρια και interior designer Σίσσυ Φειδά, η οποία ετοιμάζεται να συνεχίσε το “Σπίτι απ’ την αρχή” για δεύτερη τηλεοπτική χρόνιά και μιλά για όλους και για όλα.

Η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων μίλησε στην Espresso για την τηλεοπτική εμπειρία της, τη συγκίνηση στα γυρίσματα, τις αλλαγές που θα φέρει η επόμενη σεζόν και το γάμο.

Μιλώντας για τις αλλαγές που θα δούμε από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, η Σίσσυ Φειδά απόκαλύπτει πως θα προστεθούν νέα πρόσωπα στην ομάδα της. “Η αλήθεια είναι πως έχουμε κάνει κάποιες μικρές αλλαγές στη δομή της εκπομπής. Εκτός από μένα και τον Γιώργη θα δείτε και καινούργια πρόσωπα, δύο άνδρες και μία γυναίκα. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι πως κάποια από αυτά τα άτομα προέρχονται από την ομάδα που δουλεύουμε ήδη μαζί”, δήλωσε.

Όσον αφορά το θέμα του γάμου, η Σίσσυ Φειδά απόκάλυψε: “Αν είναι να έρθει, θα έρθει, αλλιώς θα προσπεράσει. Κάθε πράγμα στην ώρα του και αυτά είναι τυχερά στη ζωή. Δεν είναι ούτε να τα πιέζεις ούτε να αγχώνεσαι, ούτε να τα εξαναγκάζεις. Και οικογένεια θέλω να κάνω και παιδάκια θέλω”.

Ενώ, ταυτόχρονα, εξομολογήθηκε πως της έχουν κάνει αρκετές φορές πρόταση γάμου: “Δόξα τω Θεώ, παράπονο δεν έχω, μου έχουν γίνει προτάσεις. Θα μπορούσα να έχω παντρευτεί τρεις φορές, όμως το νυφικό έμεινε στην ντουλάπα. Για 'μένα μετρούν τα πάντα, δεν θέλω να κάνω μια οικογένεια για να χωρίσω. Αν κάτι δεν κυλάει σωστά, αν και κάτι μικρό με ενοχλεί, δεν μπορώ να προχωρήσω”.


TLife.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου