'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Να φορούν οι δικαστές μαύρες κουκούλες”…!!!!

Την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση προπαραμονή Πρωτοχρονιάς στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, ανέλαβε με προκήρυξη σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η οργάνωση Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς.


Μέσα από το πεντασέλιδο κείμενο, οι συντάκτες που υπογράφουν ως Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς – KOMANTO HORST FANTAZZINI αναλαμβάνουν την ευθύνη για το χτύπημα στη Λουίζης Ριανκούρ αναφέροντας πως «το αφιερώνουμε με όλη μας τη φωτιά στα αδέρφια μας Γ.Τσάκαλο, Π. Αργυρού και Χ. Χατζημιχελάκη» ενόψει του δικαστηρίου, ενώ εκτοξεύουν άμεσες απειλές εναντίον δικαστικών λειτουργών αναφέροντας  χαρακτηριστικά ότι «Ενόψει του πολιτικού στρατοδικείου, που ετοιμάζεται στις 17 Γενάρη για την Ε.Ο Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς θα είμαστε αιχμηροί και αδυσώπητοι στις επιλογές μας. Αν κάποιοι θεωρούν ότι τα αδέρφια μας είναι τα εύκολα θηράματα και «μαγειρεύουν» τον τιμοκατάλογο με τις ποινές που επιθυμούν να τους βάλουν για να πληρώσουν ακριβά το λογαριασμό, θα τους ενημερώσουμε ότι είναι βαθιά νυχτωμένοι και ότι από εδώ και πέρα η προσωπική τους ασφάλεια βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Γιαυτό καλό θα ήταν το επερχόμενο δικαστήριο να γίνει με τους δικαστές να φοράνε μαύρες κουκούλες και να μη δημοσιοποιηθούν τα ονόματα τους ποτέ και πουθενά».


Στις επόμενες γραμμές οι συντάκτες προχωρούν ένα βήμα παραπέρα και αναφέρονται και στο αποτέλεσμα της δίκης προειδοποιώντας πως «Σύγχρονοι ιεροεξεταστές – δεσμευόμαστε δημόσια πως για κάθε χρόνο φυλακής  που θα ακούνε τα αδέρφια μας, θα τοποθετούμε από ένα κιλό εκρηκτικής ύλης στις αυλές των σπιτιών σας, στα αυτοκίνητα στα γραφεία σας, ενώ δεν αποκλείουμε και τις προσωπικές συναντήσεις τετ- α- τετ μαζί σας, εφαρμόζοντας τη στρατηγική του αιφνιδιαστικού πλησιάσματος».


Τα μέλη της οργάνωσης χαρακτηρίζουν τους δικαστικούς λειτουργούς «διεφθαρμένη δικαστική μαφία» με την οποία όπως  αναφέρουν βρίσκονται σε εμπόλεμη αντιπαράθεση ενώ κάνουν αναφορές και σε μεγάλες ποινικές υποθέσεις όπως της απαγωγής του εφοπλιστή Παναγόπουλου και Κορκονέα.


«Πόσες φορές «ενάρετοι τηρητές των νόμων» δικάζουν και καταδικάζουν χωρίς καν τα αυτονόητα στοιχεία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το πρόσφατο δικαστήριο του επονομαζόμενου από τα ΜΜΕ «συνδικάτου του εγκλήματος» αναφέρουν για την υπόθεση της απαγωγής ενώ για την υπόθεση της δολοφονίας του 16χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλο από τον αστυνομικό Επαμεινώνδα Κορκονέα τονίζουν πως «Η λύση σε αντιπαραθέσεις με τέτοια καθάρματα όπως ο Κορκονέας έρχεται μέσα από την αυτοδικία. Αυτοί που ένιωσάν πιο πολύ την απώλεια του συντρόφου τους Α. Γρηγορόπουλου θα πρέπει να αποφασίσουν για την τύψη του δολοφόνου του».


Πώς χτύπησαν το Πρωτοδικείο


Όπως σε κάθε προκήρυξη, έτσι και σε αυτή η οργάνωση αναφέρεται στο επιχειρησιακό μέρος του σχεδίου δίνοντας λεπτομέρειες για τον στόχο και όλα όσα ακολούθησαν πριν το χτύπημα. Έτσι για την επίθεση της  30ης Δεκεμβρίου αναφέρουν πως «Χαρτογραφήσαμε την περιοχή, υπολογίσαμε την απόσταση της Γενικής Κλινικής για να μην συμβεί το παραμικρό, παρακολουθήσαμε τις κινήσεις και τις βάρδιες των ειδικών φρουρών στο φυλάκιο ανάμεσα στο Πρωτοδικείο και το Εφετείο χρονομετρήσαμε τη συσκότιση που επικρατεί στις 7:15 το πρωί όταν κλείνουν τα φώτα του δρόμου, τη συχνότητα του δρομολογίου των γουρουνιών της ΔΙ.ΑΣ από το στόχο, απαλλοτριώσαμε τα οχήματα που χρειαζόμασταν και περάσαμε στην επίθεση. 

Σχηματίσαμε μια επιχειρησιακά άρτια ομάδα πανέτοιμη να επιτεθεί σε οποιαδήποτε εμπλοκή. Δύο συνοδευτικά οχήματα υποστήριξης επόπτευαν το πρωτοδικείο τόσο πριν την τοποθέτηση της μηχανής με τη βόμβα όσο και κατά το τελικό στάδιο της στάθμευσης της όπου το ένα από τα δύο παρέλαβε και τον σύντροφο που οδηγούσε τη μηχανή. 

Η διάταξη της ομάδας υποστήριξης ήταν τέτοια ώστε να μπορεί να καθυποτάξει άμεσα τον ειδικό φρουρό στην σπάνια περίπτωση που αυτός αντιλαμβανόταν κάτι αλλά και να αιφνιδιάσει οποιαδήποτε αστυνομική μεταβλητή δύναμη (π.χ έλεγχος στον αναβάτη της μηχανής από τους ΔΙ.ΑΣ ή από τυχαίο διερχόμενο περιπολικό). Τόσο η θέση μας όσο και η οπλική μας υπεροχή θα ήταν ικανή να μας απεμπλέξει και εμείς να φύγουμε αλώβητοι».

Η προκύρηξη έχει μπει στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής ωστόσο όπως τονίζει στο protothema.gr αξιωματικός «είναι ακόμη πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα».



http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=98503

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου