'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011

Τραγουδιστής το έκαψε με Ρωσίδες στο στρατόπεδο!

Συντροφιά με... αιθέριες υπάρξεις από την Ρωσία θέλησε να υποδεχθεί το νέο έτος στο στρατόπεδο όπου υπηρετεί ...γνωστός τραγουδιστής.

Ο νεαρός τραγουδιστής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star, που έγινε γνωστός από talent show και προσφάτως τον απολαύσαμε σε τηλεοπτικό σόου, υπηρετεί την θητεία του στο 414 στρατιωτικό νοσοκομείο στην Πεντέλη. Μην φανταστείτε σκοπιές, αγγαρείες και λοιπά συναφή... χρέη τραυματιοφορέα εκτελεί ο αοιδός!

Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, ο τραγουδιστής και κάποιοι από τους στρατιώτες που είχαν βάρδια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αποφάσισαν να το... γλεντήσουν με «κουνελάκια»! Ο νεαρός συνεννοήθηκε με τον Αξιωματικό Υπηρεσίας και οι Ρωσίδες καλλονές πέρασαν κρυφά την πύλη.


Τα πάρτι φαίνεται πως ήταν συχνό φαινόμενο κάθε φορά που οι εν λόγω στρατιώτες είχαν υπηρεσία. Με... ταξί πήγαιναν στο στρατιωτικό νοσοκομείο τα «κουνελάκια», που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους εχέμυθα και στα κρυφά.


Στο τελευταίο πάρτι, μία από τις κοπέλες «ξέφυγε» με αποτέλεσμα να ακουστεί σε όλες τις πτέρυγες του 414 και ο τραγουδιστής με τον συνάδελφό του να γίνουν «τσακωτοί».


Πλέον, το Γενικό Επιτελείο Στρατού ερευνά την υπόθεση. Βλέπετε, τα χακί δεν ταιριάζουν στα... «κουνελάκια», ούτε οι φαντάροι -όσο επώνυμοι κι αν είναι- μπορούν να διοργανώνουν πάρτι στο στρατό!


gossip-tv.gr
http://www.ierosagon.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου