'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Αιθέριες υπάρξεις «παραγγέλνει» επώνυμος στο στρατό!!!!

Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι καλλιτέχνες, τραγουδιστές και ηθοποιοί όταν έρχεται η ώρα να εκτίσουν την θητεία τους στον Ελληνικό στρατό, πάντα κάτι συμβαίνει….
Είτε αντιμετωπίζουν ξαφνικά ψυχολογικά προβλήματα, είτε χαίρουν της εύνοιας των ανωτέρων, είτε μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν. 


Στη συγκεκριμένη ...περίπτωση πρόκειται για έναν νεαρό καλλιτέχνη της showbiz, ο οποίος πήγε να υπηρετήσει την πατρίδα .

Ειδικότερα υπηρετεί τη θητεία του σε στρατιωτικό νοσοκομείο, μέσα στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται «Σόδομα και Γόμορρα». Αιθέριες υπάρξεις κάνουν «παρέλαση» κανονικότατα μέσα στο νοσοκομείο ώστε να επισκεφθούν τον καλλιτέχνη και να του κάνουν… λίγη παρέα.

Προφανώς έχει πλήξει από την μοναξιά ο φαντάρος με αποτέλεσμα να χρειάζεται την υποστήριξη φίλων που τυχαίνει να είναι πάντα γένους θηλυκού. 

Μάλιστα οι κοπέλες που μπαίνουν στο στρατιωτικό νοσοκομείο δεν μιλάνε και πολύ καλά Ελληνικά, όμως έχουν τον τρόπο να χαλαρώσουν τον καλλιτέχνη. 

Μια ακόμα πληροφορία αναφέρει πως το επισκεπτήριο των κοριτσιών γίνεται μόνο όταν έχει βάρδια ένας συγκεκριμένος επόπτης. 

sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου