'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Την απομάκρυνση Πάγκαλου ζητά η ΝΔ!!!

Την απομάκρυνση του Θόδωρου Πάγκαλου ζητά η ΝΔ μετά τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για τα δημοσιεύματα της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος"...

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Πάνος Παναγιωτόπουλος επισημαίνει πως ο Θόδωρος Πάγκαλος ξεπέρασε κάθε όριο στις ύβρεις και στις προσβολές του, τονίζοντας πως "η στοχοποίηση μιας εφημερίδας - του “Ελεύθερου Τύπου” - και των αναγνωστών της, η οποία δεν έκανε τίποτα περισσότερο παρά να αποτυπώσει γεγονότα και ειδήσεις, είναι πράξη που προδίδει ακραία αντιδημοκρατική νοοτροπία και βάναυσο αυταρχισμό".

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ζητά από τον πρωθυπουργό να αποπέμψει τον κ. Πάγκαλο, καθώς, όπως λέει, η αποδοκιμασία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ασφαλώς δεν αρκεί.

"Αν ο κ. Παπανδρέου δεν πράξει αυτό που πρέπει, τότε δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή φοβάται τον αντιπρόεδρό του ή ταυτίζεται απόλυτα μαζί του", καταλήγει ο κ. Παναγιωτόπουλος.


Έντονη ήταν η αντίδραση και του 'Ελεύθερου Τύπου στις δηλώσεις Πάγκαλου. 


Η εφημερίδα σε ανακοίνωσή της αναφέρει:: «οι χαρακτηρισμοί του κ. Πάγκαλου αντανακλούν το ήθος και την προσωπικότητά του. Είναι πλέον θέμα του πρωθυπουργού να δει τι θα κάνει με τον ανεκδιήγητο και καθ' έξιν υβριστή αντιπρόεδρό».
newsbomb
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου